Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

97. ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ; του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη


Ο ΣΥΡΙΖΑ στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, πέραν των θέσεων του για κατάργηση της FRONTEX, "ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας" αντί για κέντρα κράτησης των παρανόμων μεταναστών, "άδειες παραμονής ενός έτους για αναζήτηση εργασίας" (ώστε να μετακομίσει όλο το Πακιστάν στην Ελλάδα), που συνοψίζονται στο "μπάτε σκύλοι αλέστε", μονίμως λειτουργεί και ως ρουφιάνος σε βάρος της χώρας μας στα ευρωπαϊκά και άλλα διεθνή όργανα. 

Θυμίζω πως ο ρουφιάνος δεν είναι απλά ο καταδότης. Συχνά καταδίδει ψεύδη, κατασκευάζει κατηγορίες κατά αθώων με ιδιοτελή κίνητρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντα υιοθετεί και προπαγανδίζει οποιαδήποτε καταγγελία σε βάρος της ελληνικών Σωμάτων Ασφαλείας, των Ενοπλων Δυνάμεων, της Πατρίδας μας εν γένει, ενημερώνει τους ξένους κι επιδιώκει τον διασυρμό και την διεθνή καταδίκη της Ελλάδας. 

Κλασσικό παράδειγμα η πρόσφατη ιταμή, συκοφαντική και κατάπτυστη στάση τους κατά του Λιμενικού Σώματος στο Φαρμακονήσι. Μετά τα αποκαλυπτήρια των ελεεινών ψευδών των επαγγελματιών "αντιρατσιστών" από τα τεκμήρια που προέκυψαν από την κατάδυση των βατραχανθρώπων στο βυθισμένο σκάφος των τούρκων δουλεμπόρων, κανείς από τους θρασείς συκοφάντες δεν ψέλλισε ούτε μισή συγγνώμη.

Ποιός λοιπόν θέλει να στείλει ως εκπροσώπους του στην Ευρωβουλή ρουφιάνους σε βάρος της Πατρίδας του;

Οι νεκροί στο Φαρμακονήσι «μίλησαν» και απέδειξαν ποιοι ήταν οι ψεύτες και οι υποκριτές

Ένα από τα μεγαλύτερα δράματα στα νερά του Αιγαίου είχε την Παρασκευή ένα ακόμη επεισόδιο. Οι λιμενικές αρχές βρήκαν το μικρό σκάφος που είχε ναυαγήσει στο Φαρμακονήσι πριν μερικές ημέρες. Μέσα στο σκάφος που ανελκύστηκε βρέθηκαν οι σωροί των αγνοουμένων. Ένας άνδρας, μια γυναίκα και άλλα δύο παιδιά. Οι νεκροί ανέρχονται πλέον σε έξι, ενώ τέσσερις ακόμα μετανάστες αγνοούνται. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, μέσα στον ίδιο χώρο εντοπίστηκαν και άλλες σοροί, οι οποίες όμως "λόγω των περιορισμένων διαστάσεων της καμπίνας του σκάφους, του μικρού χρόνου διάρκειας των συγκεκριμένων καταδύσεων καθώς και της επικινδυνότητας της συγκεκριμένης επιχείρησης, δεν κατέστη εφικτό να ανασυρθούν".

Είναι πράγματι συγκλονιστικό να πρέπει να γράψεις για αθώες ψυχές που χάνονται με τόσο άδικο τρόπο. Από την άλλη, όμως, δεν πρέπει να αφήσουμε ασχολίαστο το γεγονός ότι οι νεκροί «μίλησαν» και απέδειξαν ποιοι ήταν οι ψεύτες και οι υποκριτές τις προηγούμενες ημέρες. Οι Αριστεροί της τζάμπα ευαισθησίας είχαν πέσει πάνω στο Λιμενικό Σώμα και την κυβέρνηση κάνοντας λόγο για έγκλημα και ζητούσαν τις παραιτήσεις υπουργών και άλλων υπευθύνων. Πίστεψαν τα λόγια κάποιων διασωθέντων που έλεγαν ότι οι λιμενικοί του πέταξαν στο νερό. Αν, όμως, είχε γίνει κάτι τέτοιο πώς οι νεκροί βρέθηκαν μέσα στο βυθισμένο σκάφος;

Το πρώτο ψέμα ήταν ότι το Λιμενικό τους γύριζε προς την Τουρκία ενώ οι χάρτες και τα στίγματα έδειξαν ότι πήγαιναν στο Φαρμακονήσι. Το δεύτερο ψέμα ήταν ότι τους πέταξαν στη θάλασσα με 8 μποφόρ. Καταρρίπτεται κι αυτός ο ισχυρισμός αφού βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στο σκάφος. Άραγε ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει συγγνώμη που προσέβαλε ανθρώπους που παλεύουν κάθε μέρα με τα κύματα του Αιγαίου για να κρατάνε ασφαλή τα θαλάσσια σύνορά μας;

Το Λιμενικό Σώμα, θέλοντας να αποκαταστήσει την τιμή που του έκλεψαν οι μετανάστες και οι Συριζαίοι αποφάσισε να εκτελέσει μια πολύ δύσκολη υποβρύχια αποστολή. Πέντε βατραχάνθρωποι έπεσαν στη θάλασσα σε μεγάλο βάθος, εντόπισαν το ναυάγιο, καταδύθηκαν με συσκευές κλειστού κυκλώματος έφτασαν στην σάπια βάρκα και βρήκαν τα πτώματα στο αμπάρι, όπως κάνουν οι λαθρέμποροι ψυχών. Μάλιστα βιντεοσκόπησαν όλη την αποστολή ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία. Οι μετανάστες πνίγηκαν μέσα στο σκάφος, ούτε τους χτύπησε κανείς, ούτε τους πυροβόλησε. Μάλιστα από τη σάπια βάρκα λείπει η πλώρη που αποκόπηκε κατά τη διαδικασία ρυμούλκησης, ότι δηλαδή είπαν οι λιμενικοί.

Έσωσαν την τιμή τους, απέδειξαν ότι είναι άντρες με καρδιά και ξεφτίλισαν τους επαγγελματίες υβριστές που με το που θα δουν 3 μποφόρ θα τρέξουν στα σπίτια τους έχοντας κατουρήσει το παντελόνι τους από φόβο.

Το έγκλημα είναι ότι αφήνονται χιλιάδες αθώες ψυχές να ταξιδεύουν από την Τουρκία προς την Ελλάδα και κανείς να μην κάνει τίποτε.

Το έγκλημα είναι ότι οι Ευρωπαίοι είναι υποκριτές και αφήνουν την Ελλάδα να αντιμετωπίσει μόνη της το μεγάλο αυτό πρόβλημα.

Και το έγκλημα είναι ότι υπάρχουν τόσο ανεύθυνοι πολιτικοί όπως αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ που πατάνε επί πτωμάτων προκειμένου να ανέλθουν στην εξουσία. Εχουν ξεπεράσει κάθε όριο.

Δείτε τι είχαμε γράψει εμείς στο antinews για την ξεφτίλα ορισμένων που θέλησαν να εκμεταλλευτούν το δράμα αυτό:

Φαρμακονήσι: Δεν απολογούμεθα, δεν δεχόμεθα υποδείξεις

“Latvian”. Λεττονοί, Εσθονοί, Φινλανδοί... Όλες οι προτεσταντικές φάρες της παγωμένης Βόρειας Ευρώπης, οι νοσταλγοί της Waffen SS, οι αποκαταστήσαντες τους «ήρωες» της Μεραρχίας Nordland της Βέρμαχτ... Αυτοί που στελεχώνουν όλα τα κλιμάκια της ΕΕ, ειδικά στα ... των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και στα της μεταναστεύσεως. Σε σύναξη του FRONTEX που συμμετείχα πρόσφατα στην Πολωνία, σχεδόν όλοι οι εισηγητές ήταν “Latvian” και αντίστοιχοι γεννημένοι στις ΗΠΑ, με πατέρα Φινλανδο – Μογγόλο, μάνα Εσθονή, κάθε παιδί και πατέρας που έλεγε η συγχωρεμένη μάνα μου. Μετέωρες κουλτούρες, τυπικά δείγματα του παγκοσμιοποιημένου «κιμά» που έλεγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος, βιογραφικά με «διπλώματα» από απίθανα πανεπιστήμια – βιτρίνες ΜΚΟ του Σόρος από την Εσθονία έως τα Σκόπια και την Πολωνία, με ειδίκευση στην «Γεωγραφία των μεταναστευτικών ροών», «σύνθεση και αφομοίωση εθνοθρησκευτικών ομάδων», «οφέλη της πολυ-πολιτισμικής συμβιώσεως» κ.α. συναφή.

Σαν τον επίτροπο ανθρωπίνων δικαιωμάτων Μούζνιεκς ! 

Αυτοί λοιπόν κλαίνε με μαύρο δάκρυ για τους αδικοχαμένους λαθρομετανάστες στο Φαρμακονήσι, αυτοί συντονίζουν την εκστρατεία λοιδορίας της Ελλάδος και της Ακτοφυλακής της , αυτοί ανέλαβαν να εφαρμόσουν το νεοταξικό δόγμα των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» στο Αιγαίο μας. Για να το διαλύσουν, να το διαμελίσουν, να το κάμουν Συρία, Λιβύη, να εφαρμόσουν την κακοχωνεμένη θεωρία του χάους τους σε μια θάλασσα δυο χιλιάδων χρόνων πολιτισμού και ελληνισμού. Ανέλαβαν εργολαβία οι επίτροποι και οι κομισάριοι, από κοντά και η Πέμπτη Φάλαγγα των «αλληλέγγυων», να υβρίσουν, να καταγγείλουν, να αμαυρώσουν ότι φορά στολή, ότι παλεύει με τρείς κι’εξήντα να φυλάξει σύνορα και χωρικά ύδατα.

Αυτοί λοιπόν, οι απόγονοι των Φινλανδών SS, αυτοί οι νοσταλγοί του Χίτλερ και μαζί και οι ημέτεροι «αντιφασίστες» ξεσήκωσαν τα πρόθυμα ΜΜΕ, τις Μαγδαληνές των ΜΚΟ και τους πράκτορες των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» για την απόπειρα λέει «βίαιου επαναπατρισμού», για την βαρβαρότητα του ΛΣ στο Φαρμακονήσι.

Κουβέντα για τα βίντεο και τα άλλα στοιχεία που δείχνουν την Τουρκική Ακτοφυλακή να ...ξεπροβοδίζει τους δουλέμπορους, κουβέντα για την υπό μνημόνιο χώρα με τα 8.000 χλμ. ακτογραμμή στο Αιγαίο που καλείται να υποδεχθεί καραβιές εξαθλιωμένων από τις Συρίες και τα Ιράκ που στήνουν τα “think tanks” των υπερμάχων των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» της αμαρτωλής, αποικιοκρατικής Δύσεως.

Βέλγοι ακρωτηριαστές χεριών στο Κογκό, Γάλλοι εξανδραποδιστές Μαλγάσιων και Αλγερινών, Άγγλοι που γέμιζαν πυροβόλα με ζωντανούς «στασιαστές» στην Ινδία, ανιστόρητοι Αμερικανοί με περγαμηνές στο ΜάϊΛάι και το Αμπού Γκραίμπ, «θλίβονται» και ανησυχούν για την «βάρβαρη συμπεριφορά» της Ελληνικής Ακτοφυλακής ! Κουβέντα για τα πληρώματα που θαλασσοδέρνονται, που καλούνται να κάμουν εξωτερική πολιτική γιατί οι καθ’ ύλην αρμόδιοι κλαψουρίζουν στην Κομισιόν, σαλιαρίζουν με Επιτρόπους και ΜΚΟ και αφήνουν τα δύσκολα, την καθημερινή πράξη στους βαδίζοντας επί συνοριακής ξυρού ακμής ενστόλους.

Αγανάκτησε και το ΠΑΣΟΚ του Σαμίνα - Παπουτσή, το ΠΑΣΟΚ του διαλύσαντος ακτοπλοΐα, Λιμενικό και κάθε έννοια ναυτοσύνης Σουμάκη για το Φαρμακονήσι ! Αυτοί που άφησαν αθωράκιστα τα θαλάσσια σύνορα, που μπλόκαραν επί δέκα χρόνια την επέκταση του VTMIS στο Αιγαίο αιτιώνται φτωχόπαιδα που αποδεικνύουν κάθε μέρα πόσο σέβονται την ανθρώπινη ζωή στην θάλασσα, αυτούς που παλεύουν με δωρεές, χορηγίες σε καύσιμα και λιπαντικά, με ληγμένα αλεξίσφαιρα, με τα κινητά ΤΦ που πληρώνουν από την τσέπη τους γιατί το ΛΣ – ΕΛΑΚΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, να συγκρατήσουν ένα κύμα προσφύγων που διογκώνεται με αδιάγνωστα, σοβαρότατα και ύπουλα κίνητρα.

Τα ευαίσθητα ΜΜΕ και οι ανθρωπιστές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ γιατί δεν μας λέγουν ότι οι περισσότερες «επιχειρήσεις» της παγκοσμιοποιήσεως ξεκίνησαν από την απάτη της επιβολής των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» ; Γιατί δεν μιλούν για τις «στρατηγικές μειονότητες», για τις προσφυγικές ροές που κατευθύνονται έντεχνα όπου «πρέπει» να υπάρξει «ανθρωπιστική καταστροφή» για να επέμβει το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ, η ΕΕ, για να αποκατασταθεί η «δημοκρατία» και ο «ανθρωπισμός», για να περιορισθεί η Ρωσία, για να ανασχεθεί η Κίνα, για να επικρατήσει το χάος και η διάλυση ;

Πόσα χρόνια τώρα κρατά το παίγνιο με το Αγαθονήσι και το Φαρμακονήσι ; Όπου τουρκικά ΜΜΕ αμφισβητούν την ελληνικότητα του, προβάλλουν αστειότητες για «γκρίζες ζώνες» και δήθεν «ασάφειες» της συνθήκης αποδόσεως των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα από την Ιταλία ; Πόσο έπαιξαν οι Τούρκοι το χαρτί των διαφόρων ανιστόρητων “Latvian” του FRONTEX με τα “warnings” του ραντάρ στο Dalaman και τις απειλές καταρρίψεως και αφού κουράσθηκαν πέρασαν στην στρατηγική κορεσμού με καραβάνια προσφύγων ; Καραβάνια που θα δημιουργήσουν μια ασφυκτική κατάσταση διαβιώσεως για ντόπιους και λαθρομετανάστες, που θα οδηγήσουν σε εμπλοκή των «άγρυπνων» ΜΚΟ, της «Διεθνούς Αμνηστείας» και λοιπών πρακτορείων με την καθοδήγηση των ημετέρων Εφιαλτών βεβαίως – και απλώς θα κηρύξουν την περιοχή «υπό ανθρωπιστική καταστροφή» με ότι αυτό συνεπάγεται για το διεθνές της στάτους ;

Πόσο μυαλό χρειάζεται για να αντιληφθούν οι ημέτεροι «ευαίσθητοι» και «αντικειμενικοί», οι Πιλάτοι - «να επέμβει η Δικαιοσύνη» - τι κρύβεται πίσω από τον θόρυβο και τα κροκοδείλια δάκρυα ; Αρκετά με τα «ανθρώπινα δικαιώματα» και την δικαστική αντιμετώπιση εθνικών προβλημάτων και αναθεωρητικών βλέψεων που άπτονται της εθνικής κυριαρχίας. Που κάθε ευνομούμενο Κράτος αντιμετωπίζει παραδοσιακά με Ισχύ και αξιοπρέπεια και δεν αναθέτει την λύση τους σε Διευθυντήρια, Δικαστήρια και “think tanks”.

«Ανθρώπινα δικαιώματα» δεν υπάρχουν. Υπάρχουν αστικά και πολιτικά δικαιώματα, που αναγνωρίζουν και εγγυώνται τα κράτη στους πολίτες τους, μέσα στα σύνορα τους. Αλλιώς, αν τα δικαιώματα είναι «ανθρώπινα», έτσι, επειδή οι φορείς είναι άνθρωποι, ισχύουν παντού. Ανοίξτε λοιπόν τα σύνορα κύριοι της ΕΕ, αφήστε «ανθρώπους» να εγκατασταθούν ελεύθερα στις πόλεις και τα χωριά σας, να ασκήσουν τα «ανθρώπινα δικαιώματα» τους. Έως τότε, το κάθε κράτος θα εκχωρεί αστικά και πολιτικά δικαιώματα σε όσους αυτό κρίνει σκόπιμο, σε όσους μπορεί να θρέψει και να προστατεύσει. Και κανένα άλλο κράτος δεν νομιμοποιείται να υποδείξει ποιους και πόσους «οφείλει» κάποιο άλλο να υποδεχθεί. 

Αφήστε λοιπόν τις «απολογίες», αφήστε την «διερεύνηση», ΕΔΕ κάνουν οι προς τούτο εντεταλμένοι από την Υπηρεσία και όχι «υπερεθνικοί» τρίτοι και εγχώριοι υπάλληλοι τους και ασχοληθείτε με τα απαραίτητα : Αυτά που έπρεπε να είχατε κάμει ΧΘΕΣ.

Επιτήρηση συνόρων, σε ξηρά και θάλασσα ΤΩΡΑ
Εκσυγχρονισμό των υποδομών του ΛΣ – ΕΛΑΚΤ που καλείται να φυλάξει τα μακρύτερα θαλάσσια σύνορα της ΕΕ
Ξεκαθάρισμα ότι Δουβλίνα και άλλα δεν μπορούν να ισχύουν για την χώρα μας όταν ΤΙΠΟΤΕ δεν είναι πια ίδιο με την εποχή που υπογράφηκαν οι συμφωνίες. Η χώρα έχει υποστεί ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ καταστροφή και δεν μπορεί να υποδεχθεί και να συντηρήσει η να φυλάξει άλλοις λαθρομετανάστες και πρόσφυγες

Ας το πράξει η Latvia του κ. Μούζνιεκς, ο ογκόλιθος αυτός του ευρωπαϊκού πολιτισμού, το εξέχον αυτό μέλος της ΕΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και διαλόγου...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...