Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

2. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ... του Βασίλη Κεσσάριου


Τα πράγματα έχουν ως εξής: αν τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή λόγω του ότι ένα μέλος της διέπραξε δολοφονία, τότε αυτομάτως και λόγω υπάρχοντος δεδικασμένου πρέπει να τεθούν εκτός νόμου σίγουρα ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ και ίσως όλα τα κόμματα της χώρας. 

Άλλοι έχουν κάψει έγκυο ζωντανή γυναίκα στην Marfin, άλλοι έκαψαν όλη την Αθήνα γι "αλληλεγγύη" στον Γρηγορόπουλο, άλλοι έχουν προκαλέσει εμφύλιο σπαραγμό με χιλιάδες θύματα και η ιστορία συνεχίζεται. Αν κάνουν το λάθος να θέσουν εκτός νόμου μόνο την Χρυσή Αυγή τότε οδηγούν τη χώρα σε αιματοκύλισμα.

1. ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝ;... του Βασίλη Κεσσάριου


Επειδή πολύ μιλάνε πάλι τα λοιπά "δημοκρατικά" κόμματα, προτείνω να πάμε σε όλες τις φυλακές της χώρας και να ελέγξουμε τους βαρυποινίτες σε ποιο κόμμα ανήκουν...!

Μόλις βρούμε σε ποιο κόμμα ανήκει ο κάθε βαρυποινίτης, θέτουμε το κόμμα εκτός νόμου...! 

Συμφωνείτε ??

39. ΈΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο ΧΡΥΣΑΝΔΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ…του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη



Η ανομία είναι εχθρός του λαού. Οι ταραχές, τα έκτροπα, έχουν σχεδόν πάντα σαν θύματα τους απλούς ανθρώπους, την ζωή, την τιμή, την περιουσία τους. Όποιοι σπέρνουν την ρητορική του μίσους, όπου κι αν ανήκουν, δεν σκέφτονται, ότι αρκούν κάποιοι να τους πάρουν στα σοβαρά, να πιστέψουν τα επαναστατικά φούμαρα, για να χυθεί αίμα. Ο Πάνος Καμμένος προέτρεψε προχθές να λυντσάρουν τον Πάχτα. Τάχα μου «πολιτικά», είπε ο λαγός στο λιοντάρι. Την επομένη, έτσι όπως έτρεχε σαν έντρομο ζαρκάδι, για να ξεφύγει από το μαινόμενο πλήθος, έμαθε, πως πρέπει να βουτάς την γλώσσα σου στη λογική και το εθνικό συμφέρον, πριν μιλήσεις. Ο Πάνος είναι κι αυτός πολίτης και πατέρας κι ευτυχώς δεν έγινε τίποτα μοιραίο.