Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

34."ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ως όρος... Του Βασίλη Κεσσάριου




Ο όρος "Νέα Δημοκρατία" αποτελούσε την βασική ορολογία των πρακτικών του 9ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, θέλοντας να χαρακτηρίσει την μεταδικτατορική πολιτική κατάσταση. Λίγους μήνες μετά, ο..."εθνάρχης" χρησιμοποίησε αυτή την επίσημη κομμουνιστική ορολογία, για να δημιουργήσει το κόμμα που σήμερα γνωρίζουμε ως "Νέα Δημοκρατία". Οι φωτογραφίεςς είναι αποσπάσματα των εν λόγω κομουνιστικών πρακτικών του Συνεδρίου του 1973...

ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑ ΕΙΔΗΣΗ;...της Νατάσας Γεωργανάκη


ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;...
Κάθε μέρα έχει ιδιαίτερη σημασία στη ζωή ενός εκάστου εξ ημών...!
Με την έννοια αυτή είχε σημασία η ρήση του νομικού μας πολιτισμού ότι δηλαδή είναι προτιμότερο να έχεις δέκα ενόχους ελεύθερους παρά έναν αθώο στη φυλακή...!

Για να μπορεί κάποιος να λάβει μέρος σε εκλογές και να ζητήσει την ψήφο του λαού έχει προφανώς όπως ο νόμος ορίζει λευκό ποινικό μητρώο... Αυτά μέχρι 17/07/2012 που εκρίθησαν οι 300 της βουλής μας.

Ω ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΜΙΖΑ!...ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ, ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ!... του Τίτου Χριστοδούλου


Ω, παντιέρα μίζα! Aθάνατη κλεφτουριά, του κόμματος κλεφτουριά! 

To AKEΛ είναι εδώ, λαδωμένο δυνατό! Μια λαοθάλασσα Ακελιστών, οργισμένων για την οργανωμένη σκευωρία της αντίδρασης ενάντια στην τιμημένη κλεφτουριά του Κόμματος, βρίσκονται έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Λάρνακας για να περιφρουρήσουν τους Λαϊκούς Αγωνιστές, Αλή, Κιττή και τους Σαράντα κλέφτες! 

33. ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ:... του Βασίλη Κεσσάριου


Εν κατακλείδι, το ρεζουμέ της όλης υπόθεσης: η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ κοινοβουλευτικό κόμμα που ΔΕΝ συνδιαπλέκεται με αυτό το έκτεωμα που ονομάζεται ελληνικό πολιτικό σύστημα. Αρχηγός και Υπαρχηγός με άδικο και ηρωικό τρόπο στη φυλακή. Λίγο δύσκολο να τους πεις φερέφωνα του συστήματος..

32. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΑΤΑΚΙΑ... του Βασίλη Κεσσάριου


Η Νέα Δημοκρατία, με βάση την ημερομηνία ιδρύσεώς της, ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού. Από εκεί προκύπτει μάλλον και η αναποφασιστικότητά της ως προς την ιδεολογική της κατεύθυνση εδώ και 39 χρόνια..χρόνια σας πολλά γατάκιαααα