Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ...! της Νατάσας Γεωργανάκη


ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;

Μετά το στραπάτσο που έπαθαν οι οπαδοί των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχω καμιά διάθεση να τους κάνω ούτε καν πλάκα....!

Ελπίζω μόνο να καταλάβουν τώρα πια ότι ΔΕΝ αξίζει για μια βλακεία κι εκπροσωπώντας τα συμφέροντα των Βενιζελικών να πουλούν τους φίλους, συγγενείς κι αδελφούς τους.... Αυτό πάντα ήταν η απαρχή συμφορών και πάντα ο σκοπός ήταν ένας.... Η δημιουργική καταστροφή....!

Δημιουργική για το κεφάλαιό τους το οποίο θα αποκτούσε αντίκρισμα από στους κόπους μας... Καταστροφή για όσα αποκτήσαμε ούτως ώστε να ξαναμπούμε κάτω από τον ζυγό τους για να τα διατηρήσουμε... (αν και δεν θα σωθεί τίποτα από τα πιράνχας, για να κοπιάσουμε να τα ξαναποκτήσουμε από την αρχή)...

Κι επειδή εγώ βέβαια σας είπα από την αρχή για το ότι δεν πιστεύω σε αριστερά, δεξιά, πάνω και κάτω χεράκια..... δικαιούμαι να κάνω έκλυση στη λογική σας... Να είστε προσεκτικοί στο μέλλον....μ΄όλους εκείνους που κάνουν αστειάκια από το βήμα της Βουλής προς τους "αντίπαλους".... ΜΑ πάνω από όλα να είστε προσεκτικοί και να φιλτράρετε διαπιστώσεις του τύπου: Η Βουλή δεν είναι τσιφλίκι κανενός ... από εκείνους που νόμιζαν ότι η Βουλή είναι σπίτι τους, και άρα μπορούσαν να δεχθούν ή όχι να κατουρήσει κάποιος στις τουαλέτες τους...!

Παραδέχονται όλοι, ότι τα προβλήματα δεν μπορούν να λυθούν από έναν... Γιατί όλοι βέβαια ξέρουν ότι είναι εκεί σαν αντιπρόσωποι εταιρειών, και σκοπός τους είναι να νέμονται την εξουσία....

Έτσι προτείνουν όλοι κυβερνήσεις συνασπισμών.... Να είναι στην κυβέρνηση κι ας παραδέχονται την ανικανότητά τους... πλην ΧΑ που καταλαβαίνει ότι ΜΟΝΟ έλεγχο μπορεί να κάνει στην εξουσία και άρα σηκώνει τον πήχη μέχρι...: αξιωματική αντιπολίτευση...!

Λοιπόν...:
Η κατάσταση είναι ήδη τεταμένη... Τα πιονάκια μπήκαν στην σειρά κι οι στρατοί των όμορων χωρών πήραν θέση.... Δεν έχετε δικαίωμα αλλά ούτε και χρόνο να παίζετε πια... Το κράτος πάντα το ονομάζουν πατρίδα, όταν ετοιμάζονταν να σκοτώνουν κόσμο...!

Πιέζουμε τους.... πολιτικούς να κάνουν στην άκρη!

Αναθέτουμε την εξουσία σε συμβούλιο που θεσπίζεται από όλους τους πρωθυπουργούς των τελευταίων ετών και τους αρχηγούς των ενόπλων δυνάμεων και της δικαιοσύνης, από το 2004 και μετά και το οποίο πλαισιώνεται από ομάδες εργασίας για όλους τους τομείς που είναι απαραίτητοι για την ανασυγκρότηση της χώρας... Οι ομάδες θα προτείνουν στο συμβούλιο, το συμβούλιο θα αποφασίζει και η βουλή θα νομοθετεί και θα το αναθέτει για εκτέλεση στην κυβέρνηση...! 

Αναθέτουμε την κυβέρνηση σε εκείνον που ενώ τον λοιδορούσαμε εργάζονταν προς την σωστή κατεύθυνση (ένα μέιλ 900 εκατομμυρίων και θα ήμασταν ελεύθεροι αν δεν αφήναμε να μας παρασύρουν...αυτοί που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση... επειδή πίστευαν ότι μπορούν να μας σώσουν...λέω εγώ τώρα επειδή θεωρώ ότι είναι πολύ ηλίθιοι για να είναι προδότες...!) με την εντολή να χρησιμοποιήσει όλα τα άξια στελέχη αυτού του τόπου από όπου κι αν προέρχονται.... μέχρι να σωθεί η χώρα... !

Με την εντολή να χρησιμοποιήσει όλα τα άξια στελέχη που θα προτείνει ο λαός κάθε περιφέρειας και όχι οι ολιγάρχες αυτού του τόπου...μέχρι να σωθεί η χώρα...!

Με την εντολή να κάνει το σωστό και προς την κατεύθυνση της ανασυγκρότησης της χώρας ανεξάρτητα από κόμματα κι αρώματα....μέχρι να σωθεί η χώρα... !

Μέχρι να σωθεί η χώρα....! Μέχρι να σωθεί η πατρίδα....! Ω Παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε Πατρίδ', ελευθερούτε δε Παίδας γυναικών, Θεών τε Πατρώων έδη θήκας τε προγόνων... 
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και διαλόγου...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...