Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ ΑΥΤΟΙ...ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΕΜΕΙΣ... της Νατάσας Γεωργανάκη


ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;

Την ώρα που όλοι ασχολούνται με το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ που ούτως ή άλλως χάθηκε από τον περασμένο Ιούνιο η μαφία των σαμαροβενιζέλιδων πέρασε η άρση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και την απελευθέρωση των εξώσεων των εμπορικών καταστημάτων, την υπερφορολόγηση των ακινήτων και της αγροτικής γης, την επιστροφή του ΦΠΑ στο 23% στην εστίαση!

Το ήξεραν αυτοί που φωνασκούσαν, πολίτες και βουλευτές έξω από το ραδιομέγαρο ή όχι...; 
ΝΑΙ το ήξεραν οι βουλευτές τουλάχιστον...!

2. ΠΕΘΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ....της Νατάσας Γεωργανάκη


Μου μίλησε απόψε η μοναξιά σου. Κραυγή από τα βάθη του νου.... Την έννοια μου είπες, δεν έχει κανείς, ούτε δικός ή ξένος κι έσκισες της σιωπής τα πέπλα χίλια κομμάτια...!

Μα πως, σου είπα, είναι οι φίλοι σου εκεί, σκιές μες τα σκοτάδια και ζωγραφιές, από το νου σου καμωμένες μόνο... Δεν έχω θεό, μου αντιγύρισες, σε κάποιο ψέμα να πιστέψω...!

Δεν είναι αλήθεια κάποιος θα νοιάζεται και για σένα, αρκεί το χρόνο σου μονάχα να μοιράζεσαι... Χρόνο κενό, χρόνο νεκρό, χρόνο αποχωρισμού της μέρας που ποτέ δεν έζησες...! Καν΄ τον χρόνο ξεκούρασης, περισυλλογής κι απολογισμού των λαθών που έκανες,  Μάθε και δέξου την αλήθεια... δεν είσαι άλλος... δεν μπορεί να είσαι άλλος...!