Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

BELLA CIAO... της Νατάσας Γεωργανάκη

Γράφει η Νατάσα Γεωργανάκη:

ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;
Βρήκαν λέει, ένα μπουκάλι λέει, κενού περιεχομένου!.... 
Για μολότοφ;.... Α μπα! Δεν νομίζω.... Δεν ήταν από μπύρα!...
Είχε λέει φωτό του Μουσουλίνι επάνω που χαιρετούσε λέει φασιστικά...! Μα... Bella ciao  να έλεγε το φασισταριό ο Μουσουλίνι;....
Όσοι έχετε γραμματόσημα από εκείνη την εποχή ξέρετε τι να τα κάνετε....! Εκείνη η γκόμενα (ξέρεις) μπορεί κάλλιστα να δώσει πληροφορίες για αυτά... και ..... αλίμονό σου...!

21. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ Σ΄ ΟΛΟ ΑΥΤΟ;... του Βασίλη Κεσσάριου


Από τρικυμίες πολιτικές έχω περάσει πολλές. Είδα εκ των έσω, τα μούτρα και τα συστήματα που στήνουν και σκηνοθετούν τα πάντα, βέβαια με τεράστια αποτυχία πάντοτε, διότι σε αυτή τη μπανανία δεν λειτουργούν οι βασικοί πυλώνες της κοινωνίας: Παιδεία, Υγεία, Δικαιοσύνη. Αυτή η δομική δυσλειτουργία είναι που αφήνει τους νταβατζήδες να κάνουν ό,τι γουστάρουν, πάντα με τον λάθος τρόπο και να δημιουργούν αδιέξοδα ακόμα και στη Δημοκρατία, δυστυχώς Παύλο Μπακογιάννη. 

20. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙΣ... του Βασίλη Κεσσάριου

Γράφει ο Βασίλης Κεσσάριος:

Μπορείς να ποινικοποιείς τις εγκληματικές πράξεις. 

Μπορείς να κατηγορείς και να φυλακίζεις τους ανθρώπους. 

Δεν μπορείς όμως, δεν έχεις το δικαίωμα, να ποινικοποιείς την Ιδέα του Εθνικισμού..τη Μεγάλη Ιδέα που όλοι οι Έλληνες πρέπει να έχουν για την Πατρίδα τους, τους εαυτούς τους, τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους.

19. ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ...του Βασίλη Κεσσάριου

Γράφει ο Βασίλης Κεσσάριος:

Ο Κασιδιάρης ρε παιδιά μήπως εμπλέκεται και στην επίθεση στους δίδυμους πύργους και τα τελευταία γεγονότα στη Συρία? 

Γελοία ελληνική δικαιοσύνη... Κότες παίζετε με το Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας!!

18. Η ΔΕΞΙΑ ΒΑΣΤΑΕΙ... του Βασίλη Κεσσάριου

Γράφει ο Βασίλης Κεσσάριος:

Με μεγάλη αγωνία και ανυπομονησία περιμένουμε όλοι να τελειώσει η απογευματινή τουρκική υπερπαραγωγή στο τουρκοκάναλο του Μπόμπολα, για να συνεχιστεί ο πόλεμος εναντίον της Χρυσής Αυγής και υπέρ της προάσπισης της σοσιαλιστικής δημοκρατίας!! 

Δώσε πόνο Γιάννη Πρετεντέρη..η Δεξιά βαστάει και μπετονάρει!!

17. ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΤΖΑΜΠΑ... του Βασίλη κεσσάριου

Γράφει ο Βασίλης Κεσσάριος:

Άρχισαν και οι αποφυλακίσεις σιγά σιγά!! Να δω ρε τσακάλια των μίντια και των δικαστικών αρχών, πού θα βρείτε τρύπα να κρυφτείτε..χαχα

Πάντως τόσο τηλεοπτικό χρόνο η Χρυσή Αυγή, αν ήταν να τον πληρώσει για δύο συνεχείς εβδομάδες, όπως κι έγινε, θα χρειαζόταν γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ. 

Τουλάχιστον τους βγήκε τζάμπα η προβολή!!

ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ... της Νατάσας Γεωργανάκη


ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;
Αναστέλλονται τα άρθρα του Συντάγματος 1,2,3,4,5.....120 μέχρι νεωτέρας. Δεν τα χρειάζεστε...! Κι ούτε είναι και δικά μας .... βεβαίως βεβαίως...!
Άλλωστε δικό σου είναι ο,τι υπερασπίζεσαι! Όχι πες την αλήθεια...! Μ΄έχεις δει εμένα (κι εσένα κι εκείνον) να αγωνιζόμαστε για άρθρα΄.... Όχι πες!..."

16. ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ... του Βασίλη Κεσσάριου

Γράφει ο Βασίλης Κεσσάριος:

Την "πάτησε" ο κοριός της ΕΥΠ! Έβγαλαν στον αέρα συνομιλίες που όχι μόνο ΔΕΝ "δένουν" τα περί εγκληματικής οργάνωσης για τη ΧΑ, αλλά σε πολλές περιπτώσεις, αντί να ενοχοποιούν, αθωώνουν τους δήθεν "κατηγορούμενους". 

Οι δημοσκοπήσεις κράζουν κυριολεκτικά το νομικό και δικαστικό σύστημα της χώρας, ενώ δεν μπορούν με τίποτα να ρίξουν την ΧΑ κάτω από το 7% που ήδη κατέχει.

15. ΩΡΙΜΟΙ - ΑΝΩΡΙΜΟΙ...του Βασίλη Κεσσάριου

Γράφει ο Βασίλης Κεσσάριος:

Πρέπει να ομολογήσω ότι ο Χατζηνικολάου είναι ίσως ένας εκ των ολίγων δημοσιογράφων της χώρας που δείχνει να ωρίμασε μέσα από μια πορεία 20 ετών! Καλά βέβαια για εκείνο το κωμικότραγικό ζεύγος Τατιάνας-Ευαγγελάτου δεν πρόκειται να σχολιάσω. Κάθε μέρα και πιο ανώριμοι...