Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ του Χαρίτωνα Χαριτωνίδη


Για την αντιμετώπιση του προσφυγικού/μεταναστευτικού ζητήματος προτείνω τη θέσπιση Εθελοντικού Επιδόματος Προσφυγικής Αλληλεγγύης.

Όποιος πιστεύει ότι η Ελλάδα οφείλει να παρέχει ανθρωπιστική βοήθεια σε όσους επιχειρούν να διαβούν τα σύνορά της, θα μπορεί να αναλαμβάνει μέρος του κόστους της. Θα το δηλώνει στην εφορία, και αυτή θα καθορίζει το ποσό εισφοράς που θα κλιμακούται ανάλογα με το εισόδημά του. Πχ 10.000 εισόδημα; 500 ευρώ εισφορά. 20.000; 1.500 ευρώ. 30.000; 4.000 ευρώ. Και πάει λέγοντας.

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝ...! της Νατάσας Γεωργανάκη


ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;

Μετά το στραπάτσο που έπαθαν οι οπαδοί των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχω καμιά διάθεση να τους κάνω ούτε καν πλάκα....!

Ελπίζω μόνο να καταλάβουν τώρα πια ότι ΔΕΝ αξίζει για μια βλακεία κι εκπροσωπώντας τα συμφέροντα των Βενιζελικών να πουλούν τους φίλους, συγγενείς κι αδελφούς τους.... Αυτό πάντα ήταν η απαρχή συμφορών και πάντα ο σκοπός ήταν ένας.... Η δημιουργική καταστροφή....!

Δημιουργική για το κεφάλαιό τους το οποίο θα αποκτούσε αντίκρισμα από στους κόπους μας... Καταστροφή για όσα αποκτήσαμε ούτως ώστε να ξαναμπούμε κάτω από τον ζυγό τους για να τα διατηρήσουμε... (αν και δεν θα σωθεί τίποτα από τα πιράνχας, για να κοπιάσουμε να τα ξαναποκτήσουμε από την αρχή)...