Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΝΟ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; του Φαήλου Μ. ΚρανιδιώτηΣτο τέλος ο πρόεδρος Πάνος θα μείνει μόνος του και θα διαγράψει τον Καμμένο, γιατί στραβοκοίταξε τον εαυτό του στον καθρέφτη ή απλά θα ζοχαδιαστεί και θα αυτοδιαιρεθεί, όπως μαθαίναμε μικροί για τις αμοιβάδες, αν δεν κάνω λάθος. Γιατί μόνο αυτό έμεινε να γίνει, να μαλώσει και με τον εαυτό του.


Οι ΑΝ.ΕΛ. βράζουν κόλλυβα. Αντίο, Γλαρέντζα. Δεν το λέω χαιρέκακα. Παρά τις επιθέσεις που δέχτηκα κατά καιρούς, έχω καλούς φίλους εκεί. Αλλοι έχουν φύγει, άλλοι είναι με τη βαλίτσα δίπλα στην πόρτα. Διαπιστωτικά το λέω. Οση φασαρία κι αν κάνουν, όσες υστερικές κραυγές κι αν ακουστούν ακόμη από μερικούς για κρεμάλες, προδότες, νενέκους κ.λπ., η ουσία δεν αλλάζει. Οι ΑΝ.ΕΛ. εξεμέτρησαν το ζην.

Πίκρα κι απογοήτευση βάσης και στελεχών τους προκάλεσαν πολιτική αλωπεκίαση. Μαδάνε από βουλευτές, στελέχη, ψηφοφόρους. Ως τις επόμενες εθνικές εκλογές θα έχουν βγει μπιελάρ, που λέγαμε μικροί, τουτέστιν BLR (Beyond Local Repair) στη στρατιωτική γλώσσα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Πώς αφομοίωσαν τα αλάνια μας τις αγγλικούρες, ε;