Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

90. ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ... του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Γράφει ο Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης:

Στον ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία/JP Morgan, υπάρχει ένα κομμάτι των στελεχών και ο προπαγανδιστικός τους μηχανισμός, που τις τελευταίες μέρες έκαναν εμπόριο πτωμάτων και πόνου. 

Βγήκε κι ο Παπαδημούλης, ο γνωστός οικονόμος και νοικοκύρης αριστερός επενδυτής με το 1.329.600 ευρώ (499.000 στη μπάνκα και επενδυτικό χαρτοφυλάκιο 830.600), σκούπισε με μεταξωτό μαντήλι τα δάκρυα του, που έσταζαν πάνω στο φουά γκρα, και διακόπτοντας τον όλο ιδρώτα αγώνα του κατά των «διεθνών τοκογλύφων», κατήγγειλε ως «απάνθρωπες» τις δηλώσεις των αρμοδίων, που τόλμησαν να μην κρεμάσουν ανάποδα τους λιμενικούς. 

Χωρίς πόρισμα και με αντικρουόμενες καταθέσεις, φαινόμενο συχνό, λόγω της σύγχυσης σε τέτοια γεγονότα. Θα πρέπει να θυμόμαστε το ενδεχόμενο, πως ενίοτε οι «καταγγελίες» μπορεί να αποσκοπούν σε ευνοϊκότερη μεταχείριση του αλλοδαπού. Δεν μπορούν άλλοι να λένε ξεκάθαρα πως οι λιμενικοί προσπαθούσαν να τους σώσουν κι άλλοι να καταλαβαίνουν το αντίθετο. Επειδή όμως ούτε εγώ, ούτε κανείς από τους επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και τους χλιδάτους συριζέους βουλευτές δεν ήμασταν εκεί, ας περιμένουμε το πόρισμα.

Στο μεταξύ θραύση στο διαδίκτυο και ορισμένα ΜΜΕ έκανε μια δραματική φωτογραφία ενός πατέρα, που έχασε τα παιδιά του στο Φαρμακονήσι. Φευ όμως, η φωτογραφία ήταν του 1999, από το Κόσσοβο! Έγιναν ρεζίλι των σκυλιών αλλά σφυρίζουν κλέφτικα για την χρησιμοποίηση τέτοιων μεθόδων σταλινικής προπαγάνδας. Θυμίζω πως οι «σύντροφοι» της Κουμουδούρου ξεκίνησαν δειλά, σβήνοντας σφυροδρέπανα από σημαίες αλλά πλέον έχουν ανέβει κλάση. Μην δούμε καμμιά μέρα και τον Λαφαζάνη σβησμένο από φωτογραφίες!

Μπορεί να έχουμε την πιο φαιδρή και μηδενιστική αριστερά της Ευρώπης, που την Δευτέρα σκίζει το Μνημόνιο και την Τρίτη το γυαλίζει (ο Παναγιώτης εξαιρείται), όμως το πρόβλημα υπάρχει. Μόνο που οι ευαίσθητοι και φραγκάτοι «διεθνιστές» έμποροι πτωμάτων προς άγραν ψήφον, δεν μιλάνε ποτέ για το αληθινό πρόβλημα.

Υπογραμμίζω πως συχνά έχουμε να κάνουμε με αυθεντικούς φασίστες. Διότι φασίστας είναι κατεξοχήν αυτός που θέλει με την βία, ύβρεις ή συκοφαντίες να επιβάλλει τις μειοψηφικές του απόψεις στην πλειοψηφία. Είναι παρενδυτικοί φασίστες, ντυμένοι με την δορά του «προοδευτικού» αλλά εξίσου ολοκληρωτικοί στην νοοτροπία με τους αυθεντικούς κι ας μην τεντώνουν το κρινένιο χεράκι τους στον γνωστό χαιρετισμό.

Μάλιστα μετά τα γεγονότα με την Χρυσή Αυγή, η μόδα είναι, να αποκαλούν αφρίζοντας «χρυσαυγίτη», όποιον διαφωνεί με τις ιδεοληψίες τους. Όταν το κάνουν, μην παραλείπετε να τους το τρίψετε στα μούτρα, ώσπου να συμμαζευτούν.

Στο πρόβλημα λοιπόν. Η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση δουλεμπορίου είναι το τουρκικό κράτος. Εκεί, όπου το παρακράτος είναι οργανικό στοιχείο των κρατικών δομών. Στην ισλαμοφασιστική Τουρκία, εκτός από το ότι η Γενοκτονία των χριστιανών της Μικράς Ασίας είναι θεμέλιο του κράτους και η σφαγή των Κούρδων τρέχουσα πολιτική επιλογή, η διακίνηση λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα είναι μη διακηρυγμένη κυβερνητική πολιτική αν κι ο Οζάλ κάτι είχε ψιθυρίσει, λένε.

Με την ανοχή και την, με το αζημίωτο, συνδρομή της τουρκικής ακτοφυλακής οι δουλέμποροι επιβιβάζουν σε σαπιόβαρκες τους λαθρομετανάστες αδιαφορώντας για τους κινδύνους, ενίοτε δε τις βυθίζουν μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα, ώστε να περισυλλέξουμε τα θύματα της τουρκικής δουλεμπορικής δράσης. Ενίοτε δε η ίδια η τουρκική ακτοφυλακή ρυμουλκεί τα δουλεμπορικά σαπιοκάραβα των διακινητών προς τα ελληνικά χωρικά ύδατα ή τα συνοδεύει. Τοπικοί κυβερνητικοί παράγοντες, αστυνομικοί, στρατοχωροφύλακες, στρατιωτικοί, μοιράζονται με τους μαφιόζους και την ακτοφυλακή τα εκατομμύρια δολάρια που αποσπούν από τους λαθρομετανάστες.

Αυτή είναι καθημερινή πραγματικότητα που έχει να αντιμετωπίσει το Λιμενικό μας. Η αθρόα προώθηση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα είναι μια άκρως κερδοφόρα πολιτική της επίσημης Τουρκίας, με όργανα τους διακινητές και συμμετοχή των ίδιων των οργάνων του ισλαμοφασιστικού κράτους.

Βρείτε μου λοιπόν μία, όχι δύο, μία μόνο ανακοίνωση της παρδαλής κολωνακιώτικης αριστεράς που μας έλαχε, όπου να καταγγέλει αυτούς, τους πρώτους ενόχους, το Τουρκικό καθεστώς και τα κρατικά και παρακρατικά όργανα του, αυτούς που πληρώνονται ανά κεφάλι ταλαίπωρου για να τους διευκολύνουν στο πέρασμα τους στην Ελλάδα, σκυλοπνίγοντας τους. Δεν θα βρείτε ούτε μισή. Ούτε για δείγμα. Θα βρείτε μόνο χιλιάδες δηλώσεις, ανακοινώσεις, όπου το ρεζουμέ της πολιτικής τους θέσης είναι: μπάτε σκύλοι αλέστε. Καμμία ορθολογική, ρεαλιστική θέση. Καμμία καταγγελία του μεγαλύτερου δουλέμπορου, της Τουρκίας. Μόνο ύβρεις κι επιθέσεις κατά της ίδιας τους της Πατρίδας και των Σωμάτων Ασφαλείας ή των Ενόπλων Δυνάμεων, που με πετσοκομμένους μισθούς προσπαθούν να κάνουν το καθήκον τους, να φυλάξουν αυτή τη χώρα, που η σινιέ νομενκλατούρα της Κουμουνδούρου κι οι ψωραλέοι προπαγανδιστές της, την θέλουν ξέφραγο αμπέλι, εις δόξαν της «πολυπολιτισμικής» σαλάτας, που ονειρεύονται.

Πάνω από τρεις χιλιάδες λαθρομετανάστες έχει σώσει το Λιμενικό τους τελευταίους μόνο μήνες. Μερικές φορές αναγκάζονται να πέσουν οι ίδιοι στο παγωμένο νερό. Μήπως μετά από τα χιλιάδες περιστατικά διάσωσης έβγαλε ποτέ ο Τσίπρας κι η στενή παρέα του έστω μια επαινετική ανακοίνωση; Ούτε μισή.

Η ευαισθησία για τις ζωές που χάνονται δεν ανήκει μόνο στην παρακμιακή αριστερά. Η έρευνα θα δείξει τι έγινε. Αν κάποιος παραβίασε το νόμο, θα τιμωρηθεί. Αν όχι, θα ξεμπροστιαστούν οι δήθεν «αντιρατσιστές», που είναι ήδη ανάποδα στο γάϊδαρο για τις ύβρεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και διαλόγου...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...