Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΕΠΙΛΟΓΗ & Η ΕΥΘΥΝΗ... της Νατάσας Γεωργανάκη

Γράφει η Νατάσα Γεωργανάκη:

ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;
Ελπίζεις ακόμα στα "στρώματα" του παππού και της γιαγιάς ε;... Τι κρίμα που θα σε απογοητεύσω...! Ειλικρινώς λυπάμαι πολύ...!

Λοιπόν, κάποτε ήταν μια Ευρώπη θα διαβάζουν ίσως -αν υπάρχουν- τα παιδιά μας στα σχολικά τους βιβλία... Τώρα των λαών θα λένε ... των εθνών θα λένε ... των αγορών θα λένε.... Θα σας γελάσω...! Των Γερμανών θα ήταν το σωστό αλλά ποιος τους χ@ζει κι αυτούς η Μέρκελ νάναι καλά κι ο "αυλόγυρος της απατεωνιάς που την περιστοιχίζει" θα είναι το σωστό... 

40. ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΟ;... Του Βασίλη Κεσσάριου


Πολύ ευχαριστήθηκα το κράξιμο που έχει φάει ο "ρομαντικός" Θεοδωράκης από παντού. Δεν ήμουν ποτέ υπέρ αυτού του "ρομαντικού αρλεκινισμού", που ο εν λόγω κύριος θεωρεί ως δημοσιογραφία. Το έχει κάνει σε διάφορα κανάλια, ανάλογα από πού πληρώνουν περισσότερο βέβαια. 

Ακόμη και μέσα σε αυτή την αηδία όμως, η κοπέλα και η μητέρα του δολοφονηθέντος, δηλώνουν ξεκάθαρα ότι ο "ράπερ" ΔΕΝ ανήκε σε καμία αριστερή ή αντιρατσιστική οργάνωση, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι ΔΕΝ πρόκειται για πολιτικό έγκλημα.

39. ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ... Του Βασίλη Κεσσάριου


Εεεεε...ενίσταμαι και διαμαρτύρομαι!! Γιατί δεν παίζει πρώτο θέμα η Χρυσή Αυγή από χθες; Πάνω που έγιναν σταρ του σινεμά οι άνθρωποι τους κόβετε την δόξα...να υποθέσω ότι ο κίνδυνος ανατροπής της Δημοκρατίας ξεπεράστηκε έτσι;

Είναι σαν να ζούμε μέσα σε μια απολύτως "δυσαναλογική μαθηματική εξίσωση": Η "δημοκρατία" εναντίον ενός αντιδημοκρατικού κόμματος, χρησιμοποιώντας πλήρως αντιδημοκρατικές μεθόδους. Ποιο θα είναι άραγε το αποτέλεσμα; Όποιο κι αν είναι πάντως, θα το καταγράψει η ιστορία.