Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ κι ΟΧΙ ΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ του Γιάννη Καλογερόπουλου


Η απεμπόληση της Εθνικής κυριαρχίας επί της Εθνικής περιουσίας που έπραξαν οι πολιτικοί αντικρούεται νομοθετικά από το κληρονομικό δίκαιο σύμφωνα με τους Ελληνικούς αλλά και τους διεθνείς νόμους και κανόνες, Συνιστά δε το μεγαλύτερο κακούργημα όλων Των εποχών, αυτό τούτο της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και της κακουργηματικής απιστίας που συνετελέσθη ποτέ από επικεφαλής εκλεγμένους Διαχειριστές της εξουσίας και των κυβερνήσεων των Ελλήνων ...

Η περιουσία σύμφωνα με το κληρονομικό δίκαιο του αστικού μας κώδικα, (άρθρα 1923-1941) και σύμφωνα με το Εθιμικό Δίκαιο των Ελλήνων ορίζεται ως «καταπίστευμα». Υπενθυμίζω πως σύμφωνα με το άρθρο 1 του Αστικού μας Κώδικα, Πηγές Δικαίου και κανόνες δικαίου, αποτελούν όχι μόνον οι γραπτοί νόμοι αλλά και ήθη και έθιμα ενός λαού.

Επιβάλλεται λοιπόν να διευκρινιστεί, ότι το μεγαλύτερο μέρος της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων, σύμφωνα με το εθιμικό δίκαιο, ορίζεται ως «καταπίστευμα» κι όχι ως κεφάλαιο, με τη σύγχρονη οικονομική έννοια. δηλαδή ως είδος περιουσίας ΠΟΥ μας κληροδοτήθηκε ΑΠΌ τους προγόνους μας ΜΕ ΤΗ δέσμευση να παραδοθεί στους απογόνους σε άρτια κατάσταση. Αυτό ισχύει τόσο για το μεγαλύτερο μέρος της ιδιωτικής περιουσίας όσο και για το ΣΥΝΟΛΟ της ΕΘΝΙΚΗΣ περιουσίας, η οποία επίσης μας κληροδοτήθηκε από τους προγόνους μας, με τη δέσμευση να την παραδώσουμε ΑΚΕΡΑΙΑ στους απογόνους. 

Παρόλο λοιπόν, που το εθιμικό δίκαιο, ως άγραφος νόμος δεν μπορεί να υπερισχύει του γραπτού, ορίζεται από τον αστικό μας κώδικα ότι αποτελεί πηγή δικαίου και έχει ισχυρή συμπληρωματική λειτουργία. Για το λόγο αυτό, ο άγραφος νόμος των Ελλήνων για τη διάκριση της ακίνητης περιουσίας σε «κεφάλαιο» με την ευρεία οικονομική έννοια και σε καταπίστευμα πρέπει να ληφθεί υπόψη δρώντας συμπληρωματικά, αναγκάζοντας τη νομοθετική εξουσία να λάβει υπόψη της την εν λόγω διάκριση.

Σύμφωνα με το άρθρο 27 του Αστικού Κώδικα, «Η νομή και τα εμπράγματα δικαιώματα σε κινητά ή ακίνητα πράγματα, ρυθμίζονται από το δίκαιο της Πολιτείας όπου βρίσκονται». Κατά συνέπεια και από το εθιμικό δίκαιο των Ελλήνων, ειδικά σε τούτη την περίπτωση, πρέπει να υπερισχύει έναντι του Ευρωπαϊκού και του Αγγλικού Δικαίου. Επειδή, το μεγαλύτερο μέρος της ιδιωτικής και το σύνολο της Εθνικής μας περιουσίας περιήλθε στην κατοχή μας ως προϊόν μιας κληρονομικής σχέσης με τους προγόνους μας, οι οποίοι μας το κληροδότησαν ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, με τη ΔΕΣΜΕΥΣΗ δηλαδή να το παραδώσουμε ΑΚΕΡΑΙΟ στους απογόνους μας, πρέπει να γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 28 του Αστικού Κώδικα, το είδος αυτό της περιουσίας μας «διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ που είχε ο κληροδότης όταν πέθανε.» Κατά συνέπεια ακόμη και αν εμείς δηλώσουμε μη Έλληνες, το είδος της περιουσίας μας, ιδιωτικής και εθνικής που αποκτήσαμε ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ των προγόνων μας ...

Επομένως και η ίδια Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ - ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ μας κληροδοτήθηκε ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ και έχουμε την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να την ΠΑΡΑΔΟΣΟΥΜΕ. Α Κ Ε Ρ Α Ι Α στους ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ! ΚΡΑΤΟΣ κι όχι ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!

Αν λάβουμε υπόψην μας τώρα ότι ο Κώδικας του Κληρονομικού δικαίου απορρέει από την ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ θα καταλάβουμε ΓΙΑΤΙ χτυπήθηκε και χτυπιέται ΤΟΣΟ βάναυσα ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ μακραίωνα Ιστορία μας από τους λάτρεις ΤΟΥ σκοταδιού ΚΑΙ ΤΑ εδώ τσιράκια τους. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ αναφέρουμε τα κάτωθι:

Τον χειμώνα του 116 μ.Χ. βρίσκουμε τον αυτοκράτορα Τραϊανό να ξεχειμωνιάζει στα ερείπια της ανατολικής πρωτεύουσάς του, της Αντιοχείας, η οποία τον προηγούμενο χρόνο είχε ισοπεδωθεί από καταστρεπτικό σεισμό. Εκεί, ο αυτοκράτωρ μαθαίνει ότι οι Εβραίοι έχουν εξεγερθεί. Τα νέα ήταν ότι, οι Εβραίοι εξεγερθέντες, στην σημερινή Λιβύη (Κυρηναϊκή), στην Αλεξάνδρεια, στην Κύπρο και στην Μεσοποταμία, ξεσηκώθηκαν μεν εναντίον της Ρώμης, σφάζοντας όμως περίπου 1.000.000 Έλληνες!

Η τότε ανθρωπότης μένει έκπληκτη από το ρεσιτάλ (σε τρεις πράξεις) των φοβερών κακουργημάτων των Εβραίων, εναντίον των ανυποψίαστων, γηγενών Ελλήνων, οι οποίοι τους θεωρούσαν φίλους. Οι Εβραίοι πρόδωσαν αυτή τη φιλία και έσφαξαν 220.000 Έλληνες στην Κυρηναϊκή και κατακρεούργησαν 240.000 Έλληνες στην Κύπρο, καθώς και μέγα τμήμα του ελληνικού πληθυσμού στην Αίγυπτο. Σκοπός η αρπαγή της περιουσίας των Ελλήνων όπως και τώρα δια του αφανισμού των! ...

Τότε με την λεπίδα του σφαγέα ... τώρα με το πλασματικό χρέος, τον διωγμό των Ελλήνων σάλλες πολιτείες και τον εποικισμό της χώρας από λαθρομετανάστες ΠΟΥ ΔΕΝ έχουν κληρονομικά δικαιώματα! ...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και διαλόγου...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...