Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

31. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΤΗΣ... του Βασίλη Κεσσάριου


Σήμερα έπεσε η αυλαία της Μεταπολιτευτικής Δημοκρατίας. Για πρώτη φορά φυλακίζεται Αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος, γεγονός που θέτει την Δημοκρατία σε μια άλλη διάσταση, πιο τρομοκρατική και πιο επικίνδυνη..

Κάτι απλό να ρωτήσω ρε παιδιά. Ας πούμε ότι οι άνθρωποι είναι όντως ναζί, φασίστες και δολοφόνοι. Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να δώσει ένα συγχωροχάρτι για να λήξει δημοκρατικά το ζήτημα; Όπως εκείνο που έδωσε ο "εθνάρχης" στο ΚΚΕ για σφαγές, δολοφονίες, παιδομαζώματα, βιασμούς και ομαδικές εκτελέσεις Ελλήνων... χάριν εθνικής ενότητας βρε παιδί μου...!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΦΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΕΛ... του Τίτου Χριστοδούλου

Προσθήκη λεζάντας
Πολιτικοποιεί τις ποινικές διαδικασίες κατά των συλληφθέντων για διαφθορά στελεχών του το ΑΚΕΛ. Κρίνει ως 'πολιτική σκευωρία' τις κινηθείσες διαδικασίες της δικαιοσύνης, στην ουσία πολιτικοποιώντας το έργο της και αμφισβητώντας το αδιάβλητό της. Πώς αλλιώς, παρά σαν από μέρους του πολιτική παρέμβαση κι ευτελισμός του έργου και της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης μπορεί να κριθεί η εκ των προτέρων άφεση αμαρτιών στα σημαίνοντα στελέχη του, που έχουν προφυλακιστεί με βαριές κατηγορίες δεκασμού και διαφθοράς, αλλά την πίστη στην 'ηθική καθαρότητα' και το 'αδέκαστό' τους διασαλπίζει διακόρως και στεντορείως το Κόμμα, ως εξ αυτής και μόνης της κομματικής ταυτότητάς των;

30. Ε, ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ... του Βασίλη Κεσσάριου


Προσωπικά ξεκαθαρίζω ότι αν ήμουν αρχηγός κόμματος και κάποιο μέλος μου σκότωνε κάποιον, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα μιλούσα στο τηλέφωνο με ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκόμενους, ακόμα και με τον ίδιο τον δολοφόνο, πολύ απλά για να μάθω τι έγινε και πώς θα το χειριστώ. Ας έρθουν να με συλλάβουν από τώρα και να με προφυλακίσουν κατευθείαν. Δεν θέλω ούτε ανακρίσεις ούτε τίποτα..

Εγώ δηλαδή άμα πάρω τηλέφωνο στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και πω ότι σαν οπαδός της σκότωσα έναν κομμουνιστή... θα προφυλακιστεί ο Σαμαράς; Μάλλον βρέθηκε η λύση παιδιά... πρέπει να οργανωθούμε...

29. ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ & ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ... του Βασίλη Κεσσάριου


Τι έγινε ρε μάγκες; Πότε λειτούργησαν σωστά η Δικαιοσύνη και η Δημοκρατία τελικά; Όταν προφυλακίζουν ή όταν τους αφήνουν ελεύθερους;

Ναι ρε μάγκες της Δημοκρατίας! Γούσταρα την μπουνιά στην κάμερα και τον φωτορεπορτερ γιατί έχει συμβολικό χαρακτήρα: είναι μπουνιά στο σύστημα. Όπως ήταν επί 35 χρόνια επίθεση στο σύστημα το να καις και να σπας σκοτώνοντας ανθρώπους. Καίγοντας ζωντανή έγκυο κοπέλα και καίγοντας ζωντανούς αστυνομικούς.

28. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ... του Βασίλη Κεσσάριου


Σήμερα η ελληνική δικαιοσύνη εφάρμοσε κατά γράμμα τους κανονισμούς της Χρυσής Αυγής. Πρώτος πάει μέσα ο "Αρχηγός" και οι αγωνιστές μένουν έξω για τον μαζικό αγώνα..εύγε..μια χαρά το πάτε..

Η προφυλάκιση Μιχαλολιάκου, αποτελεί ένα τελευταίο τηλεοπτικό show για να διασωθούν απο το διεθνές ρεζιλίκι ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, μετά την χθεσινή διεθνή ξεφτίλα που υπέστησαν τα ελληνικά μίντια, η ελληνική δικαιοσύνη, οι κύριοι Δένδιας-Αθανασίου και ολόκληρη η κυβέρνηση. Το θέμα είναι πως δεν πρόκειται να διασωθούν όσο οι "ακτιβιστικοί" κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΧΑ που έχουν απήχηση στη νεολαία, βρίσκονται έξω ελεύθεροι.

27. ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΣ της ΔΕΞΙΑΣ... του Βασίλη Κεσσάριου


Ο κύριος Σαμαράς, γνωστός πλέον και ως ο "Αποκεφαλιστής της Δεξιάς" κατήργησε από μόνος του ,και μάλιστα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, το τεκμήριο της αθωότητας. Το ιερότερο νομικό στοιχείο που διδάσκεται στο πρώτο έτος της Νομικής. 

Αν νομίζει λοιπόν ο εν λόγω κύριος ότι έχει τέτοια δικαιώματα λόγω μιας εθνοπροδοτικής μνημονιακής συγκυβέρνησης με το ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, τότε Αντωνάκη αγόρι μου...θα τα ξαναπούμε γιατί έχουμε και προηγούμενα..