Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΙΩΤΗΤΩΝ του Κωνσταντίνου ΚιλτίδηΤο δημοκρατικό πολίτευμα στις σύγχρονες κοινωνίες τείνει να απολέσει την αμεσότητα και την συμμετοχικότητα. Έτσι καταδυναστεύεται από ολιγάρχες και εξωθεσμικές πολιτικές ομάδες. Η δυνατότης δε παρέμβασης των ισχυρών έχει καταστεί κυρίαρχος παράγων. Οι κυβερνώντες σπανίως λογοδοτούν, οι πολίτες αποστασιοποιούνται και εγκαθίσταται η τυραννία των ανεύθυνων, πολιτών και πολιτικών. Δεν είναι τυχαίο ότι ισχυρές χώρες ή κατ' ελάχιστον ευνομούμενες επιλέγουν την Προεδρική δημοκρατία ή ισχυρό θεσμικά άρχοντα. Αποθέωση της τυραννίας των ανεύθυνων στην πατρίδα μας. Η αντιφατική και ουσία διαστροφική επιρροή, Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ λειτουργεί όχι απλώς υπό, αλλά απολύτως ποδηγετούμενη. Συμπύκνωμα αυτής της διαστροφής και ποδηγέτησης αποτελεί το ανοσιούργημα της συμφωνίας με τα Σκόπια. Η επιχειρηματολογία, γιατί δεν έπρεπε να υπάρξει αυτή η συμφωνία, ξεπερνά την στοιχειώδη γνώση της ιστορίας και των αυταπόδεικτων εθνικών και κοινωνικών συμφερόντων. Θα αναφερθώ μόνο σε ότι δεν ακούστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Αποκάλεσαν ποτέ ο κ. Τσίπρας και οι λοιποί θαυμαστές της Βενεζουέλας, τους πολίτες της "Μπολιβαριανούς της Δημοκρατίας της Βενεζουέλας"; Κάποιοι ελαστικοί φιλελευθερίζοντες αποκάλεσαν τους Βρετανούς, "Μεγάλους Βρετανούς"; Πως περίμεναν να μη κραυγάζει ο Ζάεφ και ο κάθε Σκοπιανός, τον όρο "Μακεδόνες". Οι εθνομηδενιστές της κυβέρνησης να θυμηθούν, από πότε η Ελλάς και οι Έλληνες εμφανίσθηκαν με μορφή ενιαίου κράτους. Ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος έδωσαν δια της επιβολής την ενιαία διοικητική υπόσταση των Ελλήνων.


Το μεγαλύτερο τμήμα της έκτασης του πλασματικού κράτους των Σκοπίων δεν έχει καμία σχέση γεωγραφικά με την όποια Μακεδονία του παρελθόντος. Η Ανδριανούπολη χαρακτηρίσθηκε κάποτε ως Μακεδονική γη, η αναφερόμενη της Αχρίδας, των Βελεσσών, των Σκοπίων, της Στρωμνίτσης αλλά και προς βορράν του Μπέλες, ποτέ. Οι ανιστόρητοι ποιαν εννοούν Βόρεια Μακεδονία;


Αγράμματοι! Ασχολούμενοι με τις καταλήψεις δεν διδάχτηκαν στο Γυμνάσιο γραμματική Τζαρτζάνου ή Τριανταφυλλίδη. Τα σύνθετα ονόματα είναι μια λέξη π.χ. Νοτιοαφρικανική και Νοτιοσλαβία όπως ήταν η περιοχή αυτή προ Τίτο. Το μέλλον που υποτίθεται θέλετε να απαλλάξετε από προβλήματα, το σκλαβώνετε, χαρίζοντας εμπορικά σήματα και επιχειρηματικό μόχθο δεκαετιών.

Πάνω από τους μισούς θυσιασθέντες του Μακεδονικού αγώνα ήταν Κρήτες υποδουλωμένοι και πάνω από 2.000 Κύπριοι, υποδουλωμένοι και αυτοί, συμμετείχαν στους Βαλκανικούς πολέμους για την ελευθερία της Μακεδονίας. Πως θα επιτρέψουμε την ατίμωση και προδοσία αίματος σκλαβωμένων, για την ελευθερία άλλων σκλάβων. Δεν το χωράει ανθρώπου νους. 

Αποδεικνύεται περίτρανα και πέραν πάσης αμφιβολίας πλέον, ότι η επονομαζόμενη οικονομική κρίση ήταν η αρχή για την επιβολή γεωπολιτικών ανακατατάξεων. Δεν ξανάγινε στην ιστορία της ανθρωπότητας, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία οικονομική κρίση 10ετίας.

Θα πρέπει επίσης να θυμίσω στους κυβερνώντες, ότι κατά την ιστορία και τα συμπεράσματα που εξάγονται από αυτή, οι προδότες δεν κατατάσσονται από την πρόθεση ή την ανευθυνότητα, αλλά από το αποτέλεσμα. Οι περισσότεροι δεν ήταν Εφιάλτες ή Ιούδες, αλλά κάποιοι που κακή την τύχη βρέθηκαν σε καίριες θέσεις. Συνοδά των ανευθύνων πολιτικών γνωρίσματα η εξουσιομανία και το απαίδευτον. Αυτό που φέρατε δεν είναι συμβιβασμός, αλλά ατιμία. 

Επιβάλλεται να ξεπλυθεί η ντροπή. Λύτρωση για τους εθνομηδενιστές και από τους υποδυόμενους τους πατριώτες είναι το δημοψήφισμα. Ο λαός να ξεπλύνει την ντροπή δημοκρατικά πριν ξεσπάσει η θύελλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και διαλόγου...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...