Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ της Angela Philips

Γράφει η Angela Philips

Ένοιωσα απόγνωση όταν ο Πρέσβυς των ΗΠΑ και τρεις διπλωμάτες δολοφονήθηκαν φρικτά από τους εξεγερμένους Λίβυους. Ήλπιζα σε αντίδραση εκ μέρους των ΗΠΑ, αλλά δεν την είδα .

Το ίδιο και όταν ο Καντάφι εκτελέστηκε με τόσο κτηνώδη τρόπο: περίμενα παρέμβαση των δυνάμεων του ανθρωπισμού και της ειρήνης και καταστολή των ταραχών.

Όταν τα κτήνη του ISIS άρχισαν τους βανδαλισμούς και τις ανθρωποσφαγές μπροστά στις κάμερες, ήλπιζα πως οι μεγάλες δυνάμεις θα επενέβαιναν για να επιβεβαιώσουν τον ανθρωπισμό και την ευαισθησία τους, για τα οποία μας είχαν διαβεβαιώσει στις επιχειρήσεις της Γιουγκοσλαβίας. 

Με απορία έβλεπα τον αδιαφανή τρόπο που εκινείτο το κέντρο των Βρυξελλών, και τον παράδοξο τρόπο με τον οποίο ο ορισμός του πρόσφυγα άλλαξε τα τελευταία λίγα χρόνια για να συμπεριλάβει και τους εμπολέμους, πράγμα που προηγουμένως δεν ίσχυε .. 

Την νεοπαγή διεθνή συμφωνία που απαγόρευε την επαναπροώθηση των επιβαινόντων σε πλωτά μέσα, σαν κάποιος να επιθυμούσε να ανοίξει τα ανατολικά μας σύνορα . 

Τις ορδές των Αλβανών αρχικά και των Αφρικανών και λοιπών μουσουλμάνων, ακόμα και των μη εμπόλεμων, να εισβάλλουν στην πατρίδα μας ανεξέλεγκτα, να αποδιοργανώνουν το σύστημα υγείας καθιστώντας το απαγορευτικό για τους " ιθαγενείς ", απειλώντας εν πολλοίς και το συνταξιοδοτικό μας με αθρόες ψευδείς πολιτογραφήσεις εξηνταπεντάρηδων Βαλκανίων αλλοδαπών, τον αγώνα για την εύκολη κτήση της ιθαγένειας σε ένα σταυροδρόμι ηπείρων και πολιτισμών, σε μια χώρα που όσα χρόνια υπάρχει ακριβώς τόσα διεξάγει και αγώνα επιβίωσης απωθώντας εισβολείς . 

Ήξερα εξ ιδίων ότι οι πολύ εύπορες ευρωπαϊκές χώρες αποστέλλουν στους διαμένοντες αλλοδαπούς εντολή πληρωμής φόρων, εφ όσον δεν δηλώνεται επαρκές φορολογητέο εισόδημα ή δραστηριότητα, βάσει του τεκμαρτού εισοδήματος διαμονής στην χώρα, αδρό και άμεσα καταβλητέο, και την μη πληρωμή του ως αίτιο άμεσης απέλασης ..Αντιθέτως εδώ έβλεπα μηδενικές φορολογικές δηλώσεις των "μαύρη" εργασία ασκούντων αλλοδαπών και μηδενική ή ελαχίστη φορολόγηση ..

Και όταν βρέθηκα μπροστά στην αιμόφυρτη βιασμένη από αλλοδαπό κτήνος γερόντισσα των 82 ετών, την μητέρα που μεγάλωσε τέσσερα ανήλικα ορφανά, χήρα πεσόντος στα αλβανικά βουνά ήρωα, ήμουν βέβαιη πως η Πολιτεία κάτι δεν κάνει σωστά ...

Ήξερα επίσης πως δεν παρέχεται δικαίωμα στην ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη στις εύπορες χώρες της κεντρικής Ευρώπης όταν είσαι αλλοδαπός, αλλά σε υποχρεώνουν να συνάψεις ιδιωτική ασφάλεια υγειονομικής περίθαλψης ακόμα και όταν ασκείς αξιοπρόσεκτο νοσοκομειακό έργο ..

Ποτέ κανένας δεν βγήκε να μας ανακοινώσει την συνισταμένη του προϊόντος της εργασίας των αλλοδαπών στην χώρα μας εν σχέσει με τις συναλλαγματικές εκροές και το κόστος των, δηλαδή της δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των ίδιων αλλά και των ανιόντων των εξ αλλοδαπής συρρεόντων καθώς και της δωρεάν παιδείας όλων των βαθμίδων, πιθανότατα αρνητική για την χειμαζόμενη οικονομία μας και μέρους του δυσβάσταχτου χρέους μας, κάνοντας σύγκριση και με το κόστος μιας απλής ακτινογραφίας άκρας χειρός και μιας απλής ορθοπεδικής αξιολόγησης, που πλήρωσα ως ανασφάλιστη αλλοδαπή στην Σουηδία (το ισόποσο 70.000 ελληνικών δραχμών )!

Έβλεπα τους αγρούς μας να ρημάζουν χρόνο με το χρόνο, να εγκαταλείπονται, να δασώνονται, αμπελώνες, ελαιώνες, να καθίσταται η καλλιέργεια ασύμφορη λόγω των εισροών πολύ φθηνότερων αγροτικών προϊόντων, αγρούς που άνδρωσαν πλήθος Ελλήνων: των καλύτερων, κρίνοντας από την αγροτική καταγωγή των περισσότερων υπέροχων δασκάλων.

Όταν προσπάθησα να "αναστήσω" τον παλιό αμπελώνα μας, βρέθηκα μπροστά σε κάτι απροσδόκητο : απαγορευόταν, αν δεν είχε δηλωθεί προ του 1999, ή αν ήταν μεγαλύτερος του στρέμματος ...

Παρακολούθησα με κατάπληξη την προσπάθεια αποδόμησης όλων εκείνων που ονομάζονταν Εθνικά: της Θρησκείας, της γλώσσας, των Εθνικών παραδόσεων και των Εθνικών επών από εντεταλμένους "διανοούμενους ".

Αυτά και άλλα αδυνατούσα να κατανοήσω και να συνδέσω μεταξύ των να τα ιδώ ως μέρος του ιδίου σχεδίου:

Κατάργηση των Εθνικών συνόρων, ενοποίηση των λαών, κατεδάφιση των προσπαθειών των πολιτών και των χωρών για καλύτερες προοπτικές.

Όλα τούτα και άλλα ακόμα τορπιλίζονταν από παγκοσμιοποιητικές, εξισωτικές μεθοδεύσεις, που είχαν ληφθεί, αποφασιστεί και χρηματοδοτηθεί με τον πιο αντιδημοκρατικό και αδιαφανή τρόπο.

Ορισμένοι ιδεοληπτικοί επιχειρούσαν να διαταράξουν πανάρχαιες παγιωμένες διαδικασίες επιβίωσης των λαών, με κριτήριο στενά, ίδια συμφέροντα.

Γι' αυτό χαιρετίζω την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ .

Είναι η ελπίδα πως θα ανασταλεί η αυθαίρετη διαδικασία της παγκοσμιοποίησης, των ανοιχτών συνόρων, όλων εκείνων των σκοτεινών διαδικασιών που αποσάθρωσαν την πατρίδα μας .

Συνέβη !

Και μου φαίνεται σαν θαύμα !

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και διαλόγου...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...