Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

ΦΡΙΚΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ...! της Νατάσας Γεωργανάκη



ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ...! της Νατάσας Γεωργανάκη

Γράφει η Νατάσα Γεωργανάκη:


Κάποιος να τους πει ότι το πλαστικό χρήμα είναι μορφή δανείου.... κι ότι οι τράπεζες ΔΕΝ μας δίνουν κάρτες... ούτε καν να πληρώσουμε με δόσεις τα τέλη κυκλοφορίας όπως κάνουν οι πλούσιοι "κολλητοί" τους...!!!
Όσο για τα ντουβάρια που κάποιοι από μας έχουν δεν μπορούν να μετατραπούν σε χρήμα και να πάρουμε ας πούμε με μια πέτρα τρία κιλά κρέας.... Η αγορά ακινήτων είναι στο υπόγειο πια....
Σοβαρευτείτε πια, ρεεεεεεεεεεεεεεε. (για να μην πω τίποτα άλλο....!)


Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ Νο 6...! της Νατάσας Γεωργανάκη





TO TRITO & MAKRYTERO (MNHMONIO) ANTE PORTAS....!!!της Νατάσας Γεωργανάκη

Γράφει η Νατάσα Γεωργανάκη:

TO MAKRYTERO (MNHMONIO) ANTE PORTAS....!!!
Αύξηση του ΦΠΑ σε 15% - 18% σ΄όλα τα είδη που καταναλώνει ο φτωχός Έλλην πολίτης....!!! 3 δις ετήσιο καπέλο (που θα πληρώσει ο καταναλωτής - εσύ δηλαδή) από τον ενιαίο συντελεστή του ΦΠΑ...!
Άντε καιρός να την κάνετε για τα χωράφια... Τα χορτάρια (πλην ρίγανης) είναι χωρίς ΦΠΑ προς το παρόν....! Βοσκήστε ελεύθερα...!!!

ΠΕΙΣΜΑ....! της Νατάσας Γεωργανάκη

Γράφει η Νατάσα Γεωργανάκη:

Πάντως η ΝΔ δεν απαντά στις προκλήσεις εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ όχι γιατί είναι ανύπαρκτη αλλά για ένα και μόνο λόγο.... Μην και τους πεισμώσει και ΔΕΝ υπογράψουν το τρίτο..... το μακρύτερο (μνημόνιο ντε)....!!!
(χαχαχαχαχαχα Πανούλη....!)

ΤΟΝ ΕΜΦΙΑ μου ΜΕΣΑ...! της Νατάσας Γεωργανάκη

Γράφει η Νατάσα Γεωργανάκη:

Το τρίτο (και μακρύτερο) μνημόνιο ante portas και ΔΕΝ βλέπω απολύτως κανέναν να ενοχλείται ιδιαίτερα...!!! (Με τι τους ψέκασαν;) 
Τι έγινε ρε συντρόφια...; Όλα καλά με τον ΕΜΦΙΑ (μου μέσα) που παραμένει; 
Ετούτος ο Τσολάκογλου ΔΕΝ ενοχλεί ούτε καν τον Πανούλη....;
Υιέ μου, Τσιπροκαμένε, στάσου μπροστά στους θεούς κι ορκίσου:ότι από αυτήν την μέρα και μέχρι την τελευταία σου θα είσαι εχθρός της Γερμανίας....!!! Επιλέγω ΠΟΛΕΜΟ και σε ψηφίζω.... αλυχτούν τα πλήθη...! 
Ήσουν "λίγος" δυστυχώς κι είχες τα δάχτυλα διπλωμένα στην πλάτη σου, σαν κάθε απατεώνα, όταν έκλεβες την ψήφο των πολιτών...!
Ά ρε Κούγκι που σας χρειάζεται μαζί και μ΄ ένα Αρκάδι, άμα λάχει....!!!

Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΚΕ Νο 5...! της Νατάσας Γεωργανάκη