Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΜΑΣ "ΕΠΝΙΞΑΝ" ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ & ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ "ΞΥΠΝΗΣΑΝ"!!! της Νατάσας Γεωργανάκη

Γράφει η Νατάσα Γεωργανάκη:

ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;

ΕΣΥ ο κυρίαρχος λαός, διορίζεις δια της ψήφου σου κάποια από τα μέλη σου να σε εκπροσωπούν... και να σε κυβερνούν...!

Οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και η ΠΟΛΙΤΙΚΗ φτιάχτηκαν για να υπηρετούν τους ανθρώπους κι ΟΧΙ τις οικονομικές ή άλλες θεωρίες....

Θυμήσου τι θες από αυτούς.... κι όταν δεν το κάνουν ΣΤΕΙΛ΄ ΤΟΥΣ να κάνουν παρέα στον γέρο διάολο.... όποιοι κι αν είναι... όποιο όνομα κι αν έχουν.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, οι άχρηστοι πολιτικοί σπουδάζουν ΤΣΙΡΑΚΙΑ του χρήματος κι όχι της πατρίδος... για να ζήσουμε σαν λαός την μεγάλη θλίψη...!

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΩΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ κι ΟΧΙ ΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ του Γιάννη Καλογερόπουλου


Η απεμπόληση της Εθνικής κυριαρχίας επί της Εθνικής περιουσίας που έπραξαν οι πολιτικοί αντικρούεται νομοθετικά από το κληρονομικό δίκαιο σύμφωνα με τους Ελληνικούς αλλά και τους διεθνείς νόμους και κανόνες, Συνιστά δε το μεγαλύτερο κακούργημα όλων Των εποχών, αυτό τούτο της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ και της κακουργηματικής απιστίας που συνετελέσθη ποτέ από επικεφαλής εκλεγμένους Διαχειριστές της εξουσίας και των κυβερνήσεων των Ελλήνων ...

Η περιουσία σύμφωνα με το κληρονομικό δίκαιο του αστικού μας κώδικα, (άρθρα 1923-1941) και σύμφωνα με το Εθιμικό Δίκαιο των Ελλήνων ορίζεται ως «καταπίστευμα». Υπενθυμίζω πως σύμφωνα με το άρθρο 1 του Αστικού μας Κώδικα, Πηγές Δικαίου και κανόνες δικαίου, αποτελούν όχι μόνον οι γραπτοί νόμοι αλλά και ήθη και έθιμα ενός λαού.