Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

10. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ; της Νατάσας Γεωργανάκη

Γράφει η Νατάσα Γεωργανάκη:

Με χρέος 127% του ΑΕΠ μας έβαλαν στο ΔΝΤ και στην προσπάθειά τους να μας σώσουν έφτασαν το χρέος στο.... 265% του ΑΕΠ...!

Με χρέος 127% του ΑΕΠ δεν μας δάνειζαν οι αγορές γιατί έκριναν ότι ήταν αδύνατον να τα επιστρέψουμε...! Με χρέος 265% του ΑΕΠ μας δανείζουν οι αγορές κι έχουμε λέει και πρωτογενές πλεόνασμα μαζί με 6 000 αυτοκτονίες αλλά μην δίνετε σημασία...!

Σαράντα χρόνια λέει περνούσαμε καλά με δανεικά που πρέπει να γυρίσουμε πίσω και που πάντως δεν ξεπέρασαν κατά πολύ το 100% του ΑΕΠ και που αν τα λογαριάσεις επέστρεψαν στους ίδιους τους δανειστές μέσα από τις μίζες που έπαιρναν τα εδώ τσιράκια τους.... Εγώ πάντως δεν θυμάμαι να πέρασα καλά αφού αναγκαζόμουν να δεχθώ μισθό "λιτότητας" κι έκανα υπομονή περιμένοντας καλύτερες μέρες...

Τέσσερα χρόνια ο Ελληνικός λαός στενάζει και τρομοκρατείται κάτω από το εικονικό τραπεζικό, φορολογικό και δημοσιονομικό χρέος που πάντως ξεπέρασε κατά πολύ αυτό που δημιουργήθηκε όταν "περνούσε"  καλά ο λαός....! 

Κάτι μας ξεφεύγει ή τα μαθηματικά δεν είναι ίδια και κοινά σαν γνώση για όλους; Είπαμε ότι οι αριθμοί φιλοσοφούν αλλά επίσης δεν ξεχνάμε ότι λένε και την αλήθεια....

Η κυβέρνηση, όπως ψευδώς αναφέρει και υποσχέθηκε προεκλογικά, όχι μόνο δεν έχει την επιλογή να αλλάξει πολιτική και να μειώσει τους φόρους, αλλά καλείται από την τρόικα να συνεχίσει στην ίδια γραμμή μέχρι τελικής πτώσης των Ελλήνων.

Με ΠΟΙΟΥΣ συμφωνήσατε ρε, να εξοντώσετε το έθνος των Ελλήνων και ΓΙΑΤΙ;



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και διαλόγου...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...