Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΡΝΙΑ & ΚΡΙΑΡΙΑ.... της Νατάσας Γεωργανάκη

Γράφει η Νατάσα Γεωργανάκη:

ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;
Συγκλονίζει η αποκάλυψη προστατευόμενου μάρτυρα!....

Ξυπνήστε ρΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...!

ΣΤΑ ΣΑΛΩΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΑΡΝΙΑ & στο ΧΡΥΣΟ κριάρια...!!!!!!!!

Τι κάνουν μωρέ οι εισαγγελάτοι και οι καλογεροπουλάτοι;
Ένας μωρέ, ένας δεν θα βρεθεί να συλλάβει τη Μαρία κι όλα τα Σάλωνα...;

Αϊ σιχτίρ ΑΧΡΗΣΤΟΙ...! (για ζγούρια δεν λέει τίποτα ... ευτυχώς)!...

38. ΕΓΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ... του Βασίλη Κεσσάριου


Η ελληνική δικαιοσύνη άρχισε τις άναρχες κραυγές της πάλι. Μιλάει για εσχάτη προδοσία!! Βρε αγράμματοι ανακριτές και δικαστές, η κατάλυση ενός πολιτεύματος ΔΕΝ αποτελεί εσχάτη προδοσία. Η παράλυση της Πατρίδας και του Έθνους αποτελεί εσχάτη προδοσία. Δεν είναι δυνατόν να μην θεωρούνται εσχάτη προδοσία τα μνημόνια που ξεπούλησαν την χώρα στους Γερμανούς και να θεωρείται εσχάτη προδοσία ένα άρθρο στο καταστατικό της Χρυσής Αυγής, επειδή αρνείται τη Δημοκρατία ως πολίτευμα. Τα πολιτεύματα έτσι κι αλλιώς αλλάζουν..

Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ... του Τίτου Χριστοδούλου


Η πολιτική γεννιέται από την τραγωδία, σαν απάντηση στην τραγωδία, σαν προσπάθεια να υπερβαθεί η τραγωδία.. Η πολιτική κοινότητα πρέπει να ιδωθεί σαν ένας εύθραυστος θρίαμβος πάνω στην ριζική απομόνωση της ανθρώπινης ύπαρξης, η πολιτική τάξη σαν μία σπάνια επιτυχία ενάντια στο χάος και την ρευστότητα της ζωής. 

47. Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!... του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη


Οι Ισραηλινοί αποκαλούν τον άξονα Τελ Αβίβ, Λευκωσίας, Αθήνας «διάδρομο της επιβίωσης». Κοιτούν απλά τον χάρτη και βλέπουν ότι οι μόνες σταθερές δημοκρατικές χώρες κι αξιόπιστοι σύμμαχοι μπορούν να είναι η Ελλάδα και η Κύπρος. Η Αίγυπτος είναι σε αστάθεια. Η Συρία καίγεται, γεμάτη χιλιάδες τρελούς ουχαβίτες, σαλαφιστές μισθοφόρους, Αλ Κάιντα με πατέντα και με τη δημόσια κακοποιό υποστήριξη της Τουρκίας, από την οποία το Ισραήλ με τίποτα δεν θα ήθελε να περάσουν οι αγωγοί του φυσικού αερίου του. Ενεργειακή εξάρτηση από φανατικούς ισλαμιστές δεν πρόκειται ποτέ να δεχθεί το έθνος που έχει τρία χρόνια στρατιωτική θητεία για τους άνδρες και δύο για τις γυναίκες του, έχει νικήσει σε τέσσερις μεγάλους πολέμους και οι πολίτες του ζουν από το 1948 με το όπλο παρά πόδα.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΕΣΣΙΜΙΣΜΟΣ ΝΑΙ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΟΤΕ!... του Τίτου χριστοδούλου


Δεν νομίζω ότι η φιλοσοφία προσφέρει ασφαλείς άμυνες κατά των φοβισμένων συμβιβασμών, την συσπείρωση γύρω από τους δοκιμασμένους, και τώρα, έστω αρνητικά, διαφημιζόνενους αήθεις τρόπους κοινωνικής επιβίωσης της κοινωνίας μας. 
 
Από την άλλη πλευρά, πιστεύω ότι υπάρχουν στην φιλοσοφική παράδοση αρκετά που αξίζουν να μελετηθούν και που, αν τα διαβάσουν αρκετοί, μπορούν να κάνουν διαφορά στο αν θα έχει κανείς την τάση να πάρει κανείς αυτόν τον δρόμο...