Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

9. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ... του Βασίλη Κεσσάριου


Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον ρόλο αυτού του μορφώματος που λέγεται Νέα Δημοκρατία. 

Αυτό το μόρφωμα του δήθεν εθνάρχη, που έφερε στη νομιμότητα τους σφαγείς του ΚΚΕ χάριν "εθνικής ενότητας" το '74 και φυλάκισε εν έτει 2013 βουλευτές που έχουν εκλεγεί από τον ελληνικό λαό, ως ακροδεξιούς, φασίστες και ναζιστές. 

8. ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ Ή ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙΣ...του Βασίλη Κεσσάριου


Πάντως αυτό το μόρφωμα που αποκαλείται "ελληνικό πολιτικό σύστημα", είναι για γέλια, κλάματα και λιθοβολισμό. 

Στην αρχή χρησιμοποίησαν την Χρυσή Αυγή για να αποδυναμώσουν τον Καρατζαφέρη που αποχώρησε από τη συγκυβέρνηση και τους χάλασε τη μνημονιακή γενοκτονία. 

Μετά, αφού είδαν ότι η ΧΑ ξέφυγε από τον έλεγχό τους και ξεπερνά το 15%, τους συνέλαβαν παραβιάζοντας κάθε έννομη και δημοκρατική διαδικασία και τους πάνε φυλακή. 

Να κλάψεις ή να γελάσεις;;

7. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ!... του Βασίλη Κεσσάριου


Είναι τραγικό! Πρόκειται για εν ενεργεία Βουλευτές!! 

Είναι απίστευτο να συλλαμβάνονται χωρίς την άρση ασυλίας. Δεν παύθηκαν από Βουλευτές για να συλληφθούν χωρίς τις προβλεπόμενες διαδιακασίες. Νίκος Δένδιας σε ρόλο Γεωργίου Παπαδόπουλου. 

Είναι πραξικόπημα..θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Ο κόσμος έτσι κι αλλιώς ΔΕΝ γουστάρει το πολιτικό σύστημα που δήθεν πολεμά τον φασισμό.

6. ΑΤΥΠΗ ΚΑΤΟΧΗ... του Βασίλη Κεσσάριου


Τελούμε κι επισήμως πλέον υπό άτυπη κατοχή. 

Όσο φασιστικό, όσο ναζιστικό και ακραίο αν θεωρείται ένα κόμμα, δεν μπορεί να συλλαμβάνονται οι Βουλευτές του παρακάμπτοντας όλες τις κοινοβουλευτικές και νομικές διαδικασίες. 

Πρόκειται για ακύρωση της ψήφου μισού εκατομμυρίου Ελλήνων. Πρόκειται για πραξικόπημα και κατάλυση της Δημοκρατίας, ειδικά όταν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τους έδειχναν στο 17%.

5. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΗ... του Βασίλη Κεσσάριου


Πόση στάχτη σου ρίχνουν ρε άμοιρε νεοέλληνα; Ποιος ξέρει τι συζητάνε με την τρόικα στο Μαξίμου την ώρα που τα τσοντοκάναλα παίζουν συλλήψεις που είναι αντισυνταγματικές και παράνομες;

Πόσο σας αρέσει ο αποπροσανατολισμός και η αναταραχή ρα λαμόγιααα;; Συλλάβατε εγκληματίες εεε;; 

Τους κλέφτες που μας ξεπουλάνε αυτή στιγμή στην Τρόικα μέσα στο μέγαρο Μαξίμου ρε γιατί δεν ορμάτε να τους συλλάβετε; Το μνημόνιο έχει κριθεί αντισυνταγματικό και τους αφήνετε ελεύθερους να διαπραγματεύονται το μέλλον μας. 

4. ΚΑΤΑΛΥΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... του Βασίλη Κεσσάριου


Σήμερα καταλύθηκε η δημοκρατία. 

Η έννοια της ψήφου ακυρώθηκε. Στη Δικαιοσύνη κυριαρχεί η αναρχία. Αν δεν συλληφθούν και τα υπόλοιπα κόμματα που κατηγορούνται για δολοφονίες, καμένες περιουσίες, καμένους αστυνομικούς, κατεστραμμένα κέντρα πόλεων, επεισόδια στο Πολυτεχνείο κτλ. η υπόθεση της Δημοκρατίας είναι τελειωμένη σε αυτή τη χώρα.

Μας οδηγούν σε μια φτωχή κι αιματοβαμμένη Ελλάδα...!

3. ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ... του Βασίλη Κεσσάριου


Απαιτούμε την άμεση σύλληψη του Τσίπρα και των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τα γεγονότα του 2008 "προς τιμή" του Γρηγορόπουλου...

Απαιτούμε την άμεση σύλληψη μελών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ για τους τρεις που κάηκαν ζωντανοί στη Marfin...!

Αλλιώς ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να ορίσει το νόμο όπως γουστάρει!...