Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

7. Η ΕΤ 3 ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη
Οταν θα διαβάζετε αυτές τις γραμμές δεν ξέρω αν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜ.ΑΡ. θα εξακολουθούν να παριστάνουν τις μειξοπαρθένες. Σωστά πάντως ο πρωθυπουργός εμμένει με σθένος στην απόφασή του να ξηλώσει ένα παρακμιακό σύστημα.

Είναι μια θεραπεία σοκ, που έκανε σταγόνες παγωμένου ιδρώτα να κυλούν στη ραχοκοκκαλιά των σοβιετικών θυλάκων του κράτους. Αυτό που θα δώσει ακόμη μεγαλύτερο πολιτικό, ηθικό κύρος στην προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά θα είναι οι επόμενοι στη λίστα να είναι οι υπάλληλοι της Βουλής και τα ιδιωτικά τουρκοκάναλα.

Για τους πρώτους, τα έχουμε πει. Η Γερμανία με 100.000.000 πληθυσμό έχει 400 υπαλλήλους στη Βουλή της. Εμείς με το 1/10 του πληθυσμού της έχουμε 1.850! Αυτονόητο τι πρέπει να γίνει με καμιά χιλιοπεντακοσαριά βαφτιστήρια, γιους, κόρες, γκόμενες/ους, κολλητούς, που προσελήφθησαν από όλους τους κομματαρχαίους, με πρώτους τους δικούς μας.

Και όσον αφορά τα ιδιωτικά κανάλια, να πληρώσουν ενοίκιο για τις συχνότητες, να εφαρμοστούν κανόνες, ώστε να μην ασελγούν στη γλώσσα μας και τα εθνικά συμφέροντα, να μη σερβίρουν τούρκικα σκουπίδια στο πόπολο. Και ύστερα ανοιχτός πλειοδοτικός διαγωνισμός για τις άδειες, από μηδενική βάση. Οποιος δεν μπορεί να πληρώσει, να κλείσει. Τέρμα το τζάμπα, ο πλουτισμός και η πολιτική επιρροή στην κοινωνία, με καταπάτηση και εκμετάλλευση της εθνικής περιουσίας των συχνοτήτων, που είναι ό,τι και ο αιγιαλός. Ανήκουν στο κράτος, στον λαό.