Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ω ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΜΙΖΑ!...ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ, ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΛΕΦΤΟΥΡΙΑ!... του Τίτου Χριστοδούλου


Ω, παντιέρα μίζα! Aθάνατη κλεφτουριά, του κόμματος κλεφτουριά! 

To AKEΛ είναι εδώ, λαδωμένο δυνατό! Μια λαοθάλασσα Ακελιστών, οργισμένων για την οργανωμένη σκευωρία της αντίδρασης ενάντια στην τιμημένη κλεφτουριά του Κόμματος, βρίσκονται έξω από το Επαρχιακό Δικαστήριο της Λάρνακας για να περιφρουρήσουν τους Λαϊκούς Αγωνιστές, Αλή, Κιττή και τους Σαράντα κλέφτες! 
Μια σφιγμένη γροθιά το Λαϊκό Κίνημα είναι εδώ, αποφασισμένο και δυνατό, για να σταματήσει την δεξιά ολιγαρχία του κεφαλαίου που χρησιμοποιεί κάθε σκοτεινό και καταχθόνιο μέσο για να εμποδίσει τους Μπροστάρηδες των Λαϊκών αγώνων από το βάλουν, ουπς... πάρουν στο χέρι τους καρπούς του ιδρώτα και του μόχθου του απλού λαού.
 
Ο πλούτος του τόπου ανήκει στον λαό και τους λαοφίλητους ηγέτες των λαϊκών αγώνων, που βουτηγμένοι στο λάδ.. , ιδρώτα και αίμα, αγωνίζονται ενάντια στην αλλοτρίωση της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας. Λευτεριά στους συντρόφους αγωνιστές, την αθάνατη κλεφτουριά του κόμματος του εργαζόμεν..., ανέργου λαού! Όχι στις φυλακίσεις και καταδίκες των αγωνιστών μας, μπροστάρηδων στους αγώνες ενάντια στην καπιταλιστική ιδιοκτησία και τον κοινωνικό αποκλεισμό! 
 
Η Κύπρος ανήκει στον λαό της, γη μας ανήκει, τα οικόπεδά της ανήκουν στον λαό και τους λαϊκούς αγωνιστές του! Κάτω τα χέρια από την ηρωϊκή μας κλεφτουριά, μπροστάρηδες στους αγώνες του λαού μας για ένα καλύτερο αύριο, αυτή η γη είναι δική μας! Λευτεριά στον σύντροφο Ζανέττο, όχι στην πλεχτάνη της δεξιάς! Ζητούμε δικαιοσύνη για τους φυλακιμένους συντρόφους αγωνιστές! Σύντροφοι, δεν τα φάγαμε μαζί!
 
Ζήτω η δημοκρατία, θάνατος στους φασίστες!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και διαλόγου...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...