Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ & ΛΟΙΠΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ της Νατάσας Γεωργανάκης

Γράφει η Νατάσα Γεωργανάκη:

ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;
Το μεγάλο θέμα των υποκλοπών της Ε.Υ.Π κατά Ελλήνων βουλευτών ΧΑ και ΣΥΡΙΖΑ κι ίσως κι άλλων βουλευτών από άλλα κόμματα {και ειδικά από το κυβερνών}, τα μεγάλα λάθη της δημοσιοποίησης απόρρητων στοιχείων των δικογραφιών, αλλά, και η χωρίς αποχρώσες ενδείξεις προφυλάκιση των μελών ενός εκλεγμένου από τον λαό πολιτικού κόμματος, αποτελεί βάναυση προσβολή της Δημοκρατίας και μπορεί να θεωρηθεί δικαστικό ή πολιτικό πραξικόπημα.

Η Δικαιοσύνη είναι και πρέπει να παραμείνει αμερόληπτη χωρίς πολιτικές ή άλλες επεμβάσεις. {Δεν λες εγκληματία κάποιον που αναποδογύρισε μερικούς πάγκους και μια κάμερα, ούτε και κάποιον που αντί να κάνει χρήση ναρκωτικών στα σκαλιά του μετρό συνεχίζει την εκπαίδευση που έλαβε στην Ρεντίνα {κέντρο εκπαίδευσης των ειδικών δυνάμεων} παίρνοντας τα όρη και τα βουνά! ... Δεν λες εγκληματία κάποιον που τον ακολουθούν τα νιάτα από τα σχολεία που έχεις καταστρέψει όταν, έχεις εισάγει με το ζόρι τον θεσμό των δεκαπενταμελών συμβουλίων, έχεις στην ιστορική διαδρομή σου καμαρώσει(ελπίζω) για την ΜΑΚΙ, στολίζει σε περίοπτη θέση στο βιογραφικό σου η κατάληψη του σχολείου σου!... Να πάνω απ΄ όλα λειτουργείς και χρηματοδοτείς την βουλή των εφήβων!... Ανόητους τους λες, ταραξίες τους λες, ακόμη και ΟΥΦΟ αλλά, εγκληματίες από που κι ως που...;}

Δεν μπορείς με δύο ψευδομάρτυρες και ένα πλαστό καταστατικό και μάλιστα  χειρόγραφο {Αλήθεια γιατί χειρόγραφο; Ποιος ήταν ο αντιγραφέας ή συντάκτης του και σε πόσα αντίγραφα κυκλοφόρησε;} να στοιχειοθετήσεις "τρομοκρατική οργάνωση"...!  {πστ ... μήπως ήταν τιμωρία του τύπου γράψε μου 100 φορές το ....; Λέω εγώ τώρα!...}

Γιατί υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μπορεί να τα αποφασίσει ούτε ο λαός - πολίτης με το πιο σωστό δημοψήφισμα όλων των εποχών...! Η παραχώρηση δικαιωμάτων που αποκτήθηκαν με αιματηρούς αγώνες σε μια ιστορική πορεία χιλιάδων χρόνων...! Γιατί ακόμα κι ο λαός αποτελεί στιγμιαίο εκλογικό σώμα και δεν μπορεί ν΄αποφασίζει για το λαό στην συνεχιζόμενη ιστορική του πορεία...!


Σ΄αυτό το ζοφερό τοπίο έχεις δύο επιλογές:... 

Ν΄ακολουθήσεις το δρόμο που χάραξαν αυτοί για σένα (να γίνεις ένα γρανάζι στη μηχανή τους) ή... ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ σήμερα με τους δικούς σου ΟΡΟΥΣ αυτό που ξεκίνησαν να αποδομούν και να καταστρέφουν αυτοί χθες...!















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και διαλόγου...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...