Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΑΡΘΡΟ 29 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ και ΖΟΡΜΠΑΣ της Νατάσας Γεωργανάκη


ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ;...

Σύμφωνα με την παράγραφο 1 του άρθρο 29 του Συντάγματος :
"Έλληνες πολίτες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα μπορούν ελεύθερα να ιδρύουν και να συμμετέχουν σε πολιτικά κόμματα, που η οργάνωση και η δράση τους οφείλει να εξυπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος".
Σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρο 29 του Συντάγματος : 
"Τα κόμματα έχουν δικαίωμα στην οικονομική τους ενίσχυση από το Κράτος για τις εκλογικές και λειτουργικές τους δαπάνες, όπως νόμος ορίζει. Νόμος ορίζει τις εγγυήσεις διαφάνειας ως προς τις εκλογικές δαπάνες και γενικά την οικονομική διαχείριση των κομμάτων, των βουλευτών, των υποψήφιων βουλευτών και των υποψηφίων στην τοπική αυτοδιοίκηση όλων των βαθμών".

Το σύνταγμα μιλάει φυσικά για το ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ πολίτευμα... και την ελεύθερη λειτουργία του...!
Στα πλαίσια της διαφάνειας και της σωστής λειτουργίας του φυσικά, ασχολείται και με πηγές διαφθοράς στο ίδιο άρθρο...

Δεν μπορείς να εφαρμόσεις το ένα και μόνο ένα άρθρο επιλεκτικά.... Ε γατάκια της πολιτικής; (σσσσ στο σπίτι του κρεμασμένου και της καλής και κακής ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ BANK δεν μιλάμε για σχοινί...)

Τι κάνουμε λοιπόν στην Δημοκρατία που δεν έχει αδιέξοδα.... ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ!.... Και καλά τώρα τι είναι κάνα δυο τρεις υπουργοί κι άλλοι τόσοι δικαστικοί.... Ας πρόσεχαν!....

Ο ΖΟΡΜΠΑΣ όμως όπου κι αν γυρίσετε το βλέμμα σας θα υπάρχει και φυσικά θα σας πληγώνει στοιχειώνοντας τα δόλια σχέδιά σας.....!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και διαλόγου...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...