Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

40. ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΕΛΑΦΡΟΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ...του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη



Έτσι την θέλουν την Δεξιά ορισμένα στελέχη κι οι προπαγανδιστές της ποικιλόχρωμης Αριστεράς. Μουνουχισμένη, πλαδαρή και βολική. Ενοχική. Να σέρνεται πίσω τους κι όποτε ασκεί εξουσία να τους εργοδοτεί σε Πανεπιστήμια, στην δημόσια τηλεόραση, σε ΜΚΟ «Ανεξάρτητες» Αρχές».
Θέλουν να ζουν και να μας βρίζουν με έξοδα μας.
Θέλουν να αποκηρύσσουμε την βία της ακροδεξιάς, να την πατάσσουμε αλλά αυτοί να κρατάνε «κάβα» την δική τους βία, την βία των παραφυάδων τους.

Θέλουν να στεκόμαστε προσοχή στις μισάνθρωπες και χολερικές ιδεοληψίες τους, στον μηδενισμό και το μισελληνισμό τους.
Όταν λέμε το αυτονόητο, πως δεν υπάρχουν «καλά» και «κακά» κουμπούρια, δεν υπάρχουν «κακά» μαχαίρια και «καλές» σφαίρες και μολότωφ, πως δεν υπάρχει αποδεκτή ανομία, πως απαιτείται ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ σε όποιον τελεί εγκλήματα, ότι πρόσημο κι αν τους δίνει, ότι μαλακία κι αν έχει στον φασιστικό ή ψευτοπροοδευτικό εγκέφαλο του ο δράστης, τότε αφιονίζονται.
Όταν τους αρνούμαστε το «δικαίωμα» στις κουκούλες, στους εμπρησμούς, στις καταλήψεις και καταστροφές δημοσίων κτιρίων, στο λυντσάρισμα πολιτών με αντίθετη άποψη με αυτούς, στην ηθική αυτουργία και στον εγκωμιασμό εγκληματικών πράξεων και δη τρομοκρατίας, τότε ωρύονται. Μας αποκαλούν φασίστες κι ότι άλλο κατεβάζει η διαταραγμένη κούτρα αυτών, των άλλων φασιστών, με την δορά του «προοδευτικού».
Στα συγκροτήματα των μπετατζήδων κι ακόμη και στην Δημόσια Τηλεόραση του μεσιέ Καψή, ορισμένοι δεν κάνουν δημοσιογραφία, δεν παραθέτουν απλά την είδηση. Δεν σχολιάζουν το γεγονός.
Κάνουν μαχητική, χωρίς δεοντολογία κι όρια, προπαγάνδα των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ/Βίλα Αμαλία. Καθυβρίζουν τους εκπροσώπους της Δεξιάς και μόνο που τολμούν να πουν ότι ο Νόμος πρέπει να εφαρμοστεί αδιάκριτα. Ευθέως ή με υπαινιγμούς υποστηρίζουν το «δικαίωμα» στην βία των «αγωνιστών» του οτιδήποτε.
Με θρασύτητα τολμούν να μέμφονται την Νέα Δημοκρατία για την άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Ποιοι; Αυτοί που έκαναν πολιτικό τουρισμό στις γειτονιές των απλών ανθρώπων κι όταν αυτοί διαμαρτύρονταν για την μετατροπή των γειτονιών τους σε απόπατο της Αφρικής και της Ασίας, τους καθύβριζαν και τους συκοφαντούσαν ως ρατσιστές, φασίστες, «χρυσαυγίτες».
Μιλούν αυτοί, που ακόμη και τώρα κραυγάζουν πως δεν έχουμε πρόβλημα εισβολής από στίφη λαθραίων μουσαφιραίων αλλά πρόβλημα …ξενοφοβίας και ρατσισμού.
Η ωρολογιακή βόμβα, που συνιστούν για την εθνική ασφάλεια, την δημόσια τάξη και την κοινωνική συνοχή τα μιλιούνια των μουσουλμάνων παράνομων, τους οποίους πολλαπλασίασε ο κατάπτυστος κράχτης που λεγόταν «νόμος Ραγκούση», τους είναι αόρατη.
Γιατί; Γιατί ο βλαμμένος ψευτοδιεθνισμός τους επιβάλλει κατά την γιαχωβίτικη λογική τους ως δήθεν δικαίωμα το μπάτε σκύλοι αλέστε.
Οι στρατολόγοι της Χρυσής Αυγής δεν είναι μόνο η φτώχεια, η ανεργία, το ατιμώρητο των επί δεκαετιών λεηλατών της Πατρίδας και το έλλειμμα παραδείγματος ηγεσίας από την πολιτική τάξη.
Είναι και η στάση μεγάλου κομματιού της Αριστεράς που επί δεκαετίες αποδομεί την εθνική συνείδηση, αφελληνίζει την Παιδεία, ασεβεί στους ήρωες και στα σύμβολα, αμφισβητεί την ίδια την έννοια του Έθνους, προάγει εκούσια ή ακούσια τα συμφέροντα αλλότριων σωβινισμών.
Οι γλείφτες του Σχεδίου Ανάν, οι χρήσιμοι ηλίθιοι του τουρκικού επεκτατισμού και του VMRO τολμούν να μας κουνάνε το δάχτυλο.
Δημιούργησαν έναν αντίστροφο ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων, των νομίμων πολιτών αυτής της έρμης χώρας, σπρώξανε πλήθη στις γραμμές της Χρυσής Αυγής και τώρα  με θρασύτητα ζητάνε τα ρέστα και θέλουν ένα κολοβό «συνταγματικό τόξο», στο οποίο τάχα θα ανήκουν και κάποιοι που γράφουν αλά καρτ στους δίδυμους αδένες τους το Σύνταγμα και τους Νόμους.
Θέλουν νομιμότητα αλλά μόνο για τους άλλους.
Ε, λοιπόν όχι!
Αυτά που ξέρανε οι θύλακες της από κει ανομίας, να τα ξεχάσουν, όπως θα τα ξεχάσουν και της άλλης όχθης.
Να ξεχάσουν την χαζοχαρούμενη ελαφρολαϊκή δεξιά που τους κάνει ρεβεράντζες.
Ένας είναι ο Νόμος.
Ίδιος για όλους, είτε φοράνε κόκκινα, είτε φοράνε μαύρα.
Μια σοβαρή Δεξιά, ένα κράτος δικαίου, δεν επιτρέπει οι κανόνες του να γίνονται λάστιχο, δεν αφήνει περιθώριο σε καμία Χρυσή Αυγή και σε κανέναν ψευτοεπαναστάτη κουμπουροφόρο ή εμπρηστή.
Μια σοβαρή δεξιά, που θα υπερασπιστεί την αστική δημοκρατία, δεν ανέχεται τα σύνορα της να είναι αφύλακτα και τα Πανεπιστήμια της άντρα ψευτοπροοδευτικού εκφασισμού, αποθήκες για μολότωφ και στυλιάρια.
Μια σοβαρή Δεξιά δεν ανέχεται μαχαιροβγάλτες, δεν ανέχεται κανείς να υποκαθιστά την Αστυνομία και την Δικαιοσύνη.
Μια σοβαρή Δεξιά δεν ανέχεται να καίγονται κτίρια κι άνθρωποι, να σφάζονται ή να πυροβολούνται πολίτες, γιατί δεν τους γουστάρουν οι μεν ή οι δε, θεωρώντας τους αντιδραστικούς, φασίστες ή αριστερά «μιάσματα».
Μαζί με την μάχη κατά της ύφεσης και της ανεργίας θα επιβάλλουμε τον Νόμο και την Τάξη.
Θα επιβάλλουμε τον σεβασμό στις ιδέες όλων, χωρίς να ανεχόμαστε τις παράνομες πράξεις κανενός.
Η κοινωνική ειρήνη είναι προαπαιτούμενο της εξόδου από την κρίση.
Αν αλληλοσφαχτούμε δεν θα μειωθεί η ανεργία.
Αν κάψουμε τις γειτονιές μας, δεν θα αποκατασταθεί το εισόδημα των συνταξιούχων, των στρατιωτικών, των δασκάλων.
Αν γίνουν οι δρόμοι μας πεδίο μάχης ανάμεσα σε «κακούς» και «καλούς» Έλληνες, θα καταφέρουμε ότι δεν κατάφερε η κρίση: να φουντάρουμε την Πατρίδα, τους εαυτούς μας, τα παιδιά μας, στο βάραθρο.
Η δύναμη της κοινής λογικής, η δύναμη της αληθινής μετριοπάθειας και του εθνικού συμφέροντος είμαστε εμείς.
Η παράταξη της ευθύνης, φύλακας την εθνικής και κοινωνικής ενότητας.
Να διορθώσουμε τα λάθη μας, να δώσουμε, επιτέλους, παράδειγμα ηγεσίας και χωρίς ενοχές, χωρίς μισόλογα, με μηδενική ανοχή στο έγκλημα, όποιο χρώμα κι αν έχει, να διαφυλάξουμε το μόνο σπίτι μας: την Ελλάδα.
Μαζί μας θα είναι Δεξιοί κι Αριστεροί, όποιος αγαπάει τούτο τον τόπο, την Ιστορία του, τις θυσίες του, όποιος σέβεται τον Άνθρωπο, την ελευθερία του και την κοινή λογική και δεν ανέχεται το αίμα, την καταστροφή και την ανομία οποιουδήποτε χρώματος…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Ένα ιστολόγιο προβληματισμού και διαλόγου...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...